Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +1892
źródło: 1000003957
Pobierz
Roszp +165
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz

Edit: nie, nie, pomieszałem to Nexie skopiowało subaru.
@Szr1h: Od czego to?
Nie dziwne. To były te samochody, które były produkowane w Korei, następnie rozmontowywane, przywożone do Polski w częściach, a potem montowane na nowo. Jakość tego sprowadzanego do Polski była żenująca, dlatego wszystkie pordzewiały i się rozpadły. Jeżdżą też po Polsce 110 konne egzemplarze na rynek Niemiecki, lepiej wykonane, z lepszych materiałów i importowane w całości, a nie do montowni w kawałkach. Niezależnie
https://youtu.be/CWTjPl_5JzM?t=85
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mimo przyjęcia łapówki, celnik nie wpuścił do niemiec... sen o pracy w kopalni prysł jak sraczka. Ja poszedłem w kamesze a Paweł zapił się na śmierc. Nigdy nie usłyszał jak radyjko hula w espero... Ale zacznę od początku
Od życia uciekłem w długi, od długów do wódy, a od komornika do woja. Teraz Pawełek... Pawełek nie zapił się sam, ja mu w tym pomogłem.
Co noc