@Slavcel: przedsiębiorczy, stanowczy, wysportowany, z tatuażami, chodzący w garniturach, miłośnik sportów walki kochający zwierzęta? Jest tylko jeden ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mala_kicia: Każdy ma prawo wymagać (chociaż tutaj to bardziej sprecyzowane marzenia a nie wymagania xD), nikt nie ma obowiązku tym wymaganiom sprostać ¯\_(ツ)_/¯
Ciekawie ilu facetów spełniających te wszystkie wymagania jest na świecie, a co dopiero na tinderze. To chodzenie na codzień w garniturze + tatuaże xD
@Slavcel: Nie tak znowu mało. Tatuaże popularne więc sporo ludzi w corpo kiedyś porobiła. Pytanie tylko brzmi: Co niby ona mogła by takiemu mężczyźnie zaoferować czego nie zaoferuje jakaś 3 lata młodsza :P
Chcecie mi powiedzieć, że te same służby, które w mniej niż dobę znalazły starą babę od hejterskiego komentarza w stronę Owsiaka, nie potrafią zinfiltrować grupki na Discordzie na której gówniarze rzekomo umawiają się na dźganie ludzi? I że AKURAT kilka dni temu NASK ogłosił potencjalne zagrożenie w postaci ataków? I że AKURAT teraz jest w Sejmie przepychana ustawa cyfrowa wprowadzająca tylnymi drzwiami cenzurę internetu?
Jestem już na prawdę blisko. Zostało ok 65 mil do przejścia , dziś udało się dojść do #rainypass i tym samym zakończyłem wszystkie alternatywne szlaki. Niestety pogoda się pogorszyła. Ma padać deszcz a nawet śnieg od jutra , oraz temperatura mocno spadnie . Planuje przeczekać 2 dni i wtedy ruszyć na ostatni kawałek szlaku. W teorii jest to 65 mil, ale trzeba też wrócić szlakiem bo granica z Kanadą jest
Ciekawie ilu facetów spełniających te wszystkie wymagania jest na świecie, a co dopiero na tinderze. To chodzenie na codzień w garniturze + tatuaże xD
brakuje tylko czegos jak ,, dziecka nie szukam,jedno juz mam ;) "
@Mala_kicia: gdzie ona znajdzie chłopa, który chodzi w takim starym garniturze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Slavcel: Nie tak znowu mało. Tatuaże popularne więc sporo ludzi w corpo kiedyś porobiła.
Pytanie tylko brzmi: Co niby ona mogła by takiemu mężczyźnie zaoferować czego nie zaoferuje jakaś 3 lata młodsza :P