Wpis z mikrobloga

@Cyfra1999: GNIK ma "grupę"? Łobaben! Hmm... no nie wiem, nie wiem, nie jestem w temacie...
A2, w tych dzisiejszych gniotach, nie stękał (chyba) żeby lakować mu fanpedż. Taka rewolucja w środkach przekazu... .
Ja się chyba jeszcze wstrzymam, żeby nie było, że dałem się wkręsiś! Khyyy!

Pozdro! S-----------e!

Fak miii!
  • Odpowiedz
@lukwyk: Tiaaa, popełniłem kiedyś wpis na JuTju i jakoś parę tygodni później, zaczęło się o tym 10N. Tak na dobrą sprawę, to ciekawe czy on miał komisję/klasyfikację... taki Nitro-Szczur, to się popisał już kilka lat temu i pokazał. Ogunie, podejrzewam że Gołodupiec też ma - pewnie starzy mu ogarnęli. Co jednak nie zmienia faktu, że papiru nie widzieliśmy.
  • Odpowiedz
@Kamakrazee-Warboy: papieru nie pokazał ale opowiadał o tym, i brzmiał o dziwo całkiem wiarygodnie. I to właśnie wtedy zaczął się ten temat na szeroką skalę. A twojego wpisu nie znam, miałeś info na ten temat już wcześniej zanim opowiadał?
  • Odpowiedz
@lukwyk: Powaga? Nie wiedziałem że Uszaty się pochwalił. No, to niewykluczone, że zwyczajnie zbiegło się w czasie. Wpis o którym wspomniałem, opierał się na mojej własnej - "kanapowej" - analizie twórczości tego półgłówka. Wygrzebałbym go, żeby w jakieś ramy czasowe zamknąć, ale sam widzisz... .
Faktem jest, że debil dostał pozwolenie na zawarcie związku małżeńskiego (i to na dodatek z upośledzoną) ale raczej mało prawdopodobne, żeby nie miał kwitu z
Kamakrazee-Warboy - @lukwyk: Powaga? Nie wiedziałem że Uszaty się pochwalił. No, to n...

źródło: comment_1610315080ZGbs2CVw0udKXDqM2Bp3iJ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz