Wpis z mikrobloga

@fazjoszi: Akurat miałam pierś indycza pod ręką ale szynka wieprzowa czy wołowina jest zdecydowanie smaczniejsza.

@urwis69: Nie rosną ale mam kilka słoików rydzy i borowików w maśle. Zachowują smak identyczny do świeżych. Wystarczy wyjąć ze słoika i dać na patelnię.
Powinnam to opatentować, ubolewam że inni tak nie robią tylko suszą albo mrożą, mrożone też mam ale to już nie to samo.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@arinkao: Dziękuję, ja wczoraj z łopatki wieprzowej i twarde dość wyszło. Jednak na szybko to się nie da i trzeba poświęcić czasu na gotowanie gulaszu
  • Odpowiedz
@fazjoszi: Niestety, dobre mięso czerwone trzeba długo gotować, ale warto. Jeśli mięso nie jest pierwszej świeżości a tego po nim jeszcze nie widać, mimo wszystko gotuje się dłużej niż normalnie.
  • Odpowiedz