Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +20
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm #mojrokzlastfm
Dzień dobry,
Zapraszam Was moi drodzy na muzyczne podsumowanie mijającego 2025 roku.
Jak i w latach poprzednich proponuje format 5x5 by było to jeszcze czytelne ;)
Dzień dobry,
Zapraszam Was moi drodzy na muzyczne podsumowanie mijającego 2025 roku.
Jak i w latach poprzednich proponuje format 5x5 by było to jeszcze czytelne ;)
rozprawka +205
Muszę się Wam wyżalić, bo już sama nie daję rady ze swoimi myślami. Ostatnio czytałam artykuł o tym, jak drastycznie potrafi zmienić się psychika człowieka na przestrzeni lat i przeraziło mnie to, jak bardzo pasuje to do mnie.
Tkwie w związku, który jest nudny, rygorystyczny i wyprany z jakichkolwiek głębszych emocji. Każdy mój dzień to pasmo frustracji, której nie mam jak rozładować, więc robię to w jedyny sposób, jaki mi został – internet.
Tkwie w związku, który jest nudny, rygorystyczny i wyprany z jakichkolwiek głębszych emocji. Każdy mój dzień to pasmo frustracji, której nie mam jak rozładować, więc robię to w jedyny sposób, jaki mi został – internet.

Mimo wszystko, za każdym razem, kiedy udało nam się odpalić Among Us, bawiliśmy się naprawdę dobrze. Nawet raz nie zdarzyło się, żeby podczas szukania Impostora nie było masy śmiechu. Przy stole obrad udało nam się w końcu zebrać osoby, które lubią bardziej wymagające gry i te, które są niedzielnymi albo mobilnymi graczami. To najmocniejsza strona tej produkcji, która, moim zdaniem, mocno zawyża jej ogólną ocenę w środowisku graczy
Recenzja gry Among Us
#gry #pcmasterrace #xboxone #nintendoswitch #android #ios #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1610215042fqBrk1Sn8tKRSgRG6Itvix.jpg
Pobierz