Wpis z mikrobloga

@Miriamele doswietlanie, nawilzacz, plebs... no u mnie tego nie dostanie. No poza plebsem, siedzi obok coraliny i masony - tyle moge dla niej zrobic ;) ma odbic na wiosne i juz! (°°
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kawazrana: nie doświetlam, stoi w miejscu gdzie jest najwięcej światła tak, żeby nie dotykała szyby. No i zima jeszcze się nie skończyła, zobaczymy w jakim stanie dotrwa do końca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Miriamele dziewczyna, pd ktorej dostalam coraline mowi, ze ona lubi cien - wtedy jest bardziej konstrastujaca myslalam, ze maculata tez - postala kilka tygodni i nagle jeb - zrzucila liscie ( ) przestawilam na swiatlo i zobacze. Szyby nie dotyka, ale stoi przy oknie wprost. Lepszego miejsca na nie nie mam ¯_(ツ)
  • Odpowiedz
@Miriamele bardzo fajnie konstrastuje. Moja jasniejsza - ale stala bez slonca. Zobacze na wiosne, szkoda mi jej, bo podoba mi sie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Woofinka moje akcesoria ograjiczaja sie do konewki i spryskiwacza ( )
  • Odpowiedz
dziewczyna, pd ktorej dostalam coraline mowi, ze ona lubi cien

@kawazrana: Tylko, że teraz na polskim parapecie jest jak w najciemniejszym kącie pokoju w lecie. Dobrze zrobiłaś, że dałaś ją na parapet. W lecie jak zacznie jej nie pasować i będzie przypalać, to dasz jej takie jak miała i tyle :D
  • Odpowiedz