Wpis z mikrobloga

@PABLO__ESCOBAR: nie wiem siedzę na twitchu od 2014 i żeby trafić na takie strimy to trzeba chcieć tam trafić XD na prawdę żadne thoty poza melina i amouranth nie trafia do polecanych ani na głowna.
  • Odpowiedz
@PABLO__ESCOBAR moderatorzy twitcha to największe stuleje s---------y jakie możesz sobie wyobrazić.

Ostatnio perma dostała babeczka która normalnie strimowala gierki, miała już jakaś tam popularność, żeby utrzymać siebie i dzieciaka. Raz odeszła od kompa, dzieciak usiadł na fotelu i zaczął coś klikać, dostała za to perma. Głośno było o tym na reddicie.

A laski które wielokrotnie przypadkiem pokazaly cipsko i generalnie szczują cycem, nadal na głównej xd

Twicz to bagno
  • Odpowiedz
Twitch w pigolce siedzi jakas rozneglizowana baba, malo jej c--e nie wypadna i zaraz pokaze tzipe(przypominam Twitch do streamowania gier a nie showup). Reportujesz blokujesz i nadal to jest. Ale usunmy jakas gowna ikonke bo ktos cos powiedzial ¯_(ツ)

Poniżej wersja dla tych, którzy skończyli szkołę podstawową i nie lubią szerzenia analfabetyzmu.

@PABLO__ESCOBAR: Zwróć uwagę na interpunkcję, składnię oraz polskie
  • Odpowiedz
@PABLO__ESCOBAR: A to nie jest tak że polecane masz wg algorytmu tego co wcześniej oglądałeś? Znaczy najpierw wszedłeś na inny taki kanał w kategorii i teraz płaczesz. Mam zasubskrybowane kilka kanałów gamingowych i nigdy nie miałem czegoś takiego w polecanych bo nie wchodze w takie gowno. Sam jesteś sobie winien.
  • Odpowiedz
@PABLO__ESCOBAR a to polka jets w ogóle xd kiedyś oglądałem to piła Tyskie. Fenomen... Ona nawet chyba nic nie mówi a ludzie n--------a jej donejty. Raz miałem włączony jej stream chyba z 15 minut i dosłownie ani słowem się nie odezwała.
  • Odpowiedz