Aktywne Wpisy
demakijaz +8
Denerwuje mnie już randkowanie moje w ostatnim roku.
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
miku555 +73
Szacuje się, że koszt wychowania dziecka w Polsce to 309 tys. złotych.
Zamiast wydać taką masę pieniędzy na bachory, które nic tylko się drą i srają w pieluchy, Polak w swym geniuszu ekonomicznym zdecydował się przelać te pieniądze do kieszeni banków i deweloperów - ci w zamian wybudują nam jeszcze więcej pięknych apartamentów.
Przyszłe pokolenia Afrykanów i Azjatów pięknie podziękują nam za nasze poświęcenie - ich dzieci nie będą już musiały się
Zamiast wydać taką masę pieniędzy na bachory, które nic tylko się drą i srają w pieluchy, Polak w swym geniuszu ekonomicznym zdecydował się przelać te pieniądze do kieszeni banków i deweloperów - ci w zamian wybudują nam jeszcze więcej pięknych apartamentów.
Przyszłe pokolenia Afrykanów i Azjatów pięknie podziękują nam za nasze poświęcenie - ich dzieci nie będą już musiały się
Aha, te "skromne" ubrania to po prostu basic oprocz butow, ktore lubie miec wypasione i one maja zwracac uwage.
Shit test zdany, dzis wieczorem lece do niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W komentarz 2 czesc
#logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #badoo #tinder
@Wandsbeker: #podlasiealert ( ͡º ͜ʖ͡º)
@espumisanmax: @LadniePieknie:
@mozesz_mi_kliknac: > to ona spytała Cie na pierwszym spotkaniu czy ma kasować dla Ciebie Badoo?
@mozesz_mi_kliknac: jaki jest żeński odpowiednik spermiarza? śluziara?
Wy jesteście normalni? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
U made my day opie i tych "6" też.
P.S.: Pilnuj portfela bo wieje desperacją od niej mocno. Ale powodzenia, mimo wszystko ( ͡º ͜ʖ͡º)