Wpis z mikrobloga

Bylem wczoraj na randce z milfem, poszlismy do parku na spacer, o 19 skonczylismy. A aucie widzialem, ze sie dla niej podobam (krecenie wlosow, przygryzanie warg, jej reka na moim udzie), po spotkaniu sie nie odzywalem a o 21:37 dostaje takie cos ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aha, te "skromne" ubrania to po prostu basic oprocz butow, ktore lubie miec wypasione i one maja zwracac uwage.

Shit test zdany, dzis wieczorem lece do niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W komentarz 2 czesc
#logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #badoo #tinder
W.....r - Bylem wczoraj na randce z milfem, poszlismy do parku na spacer, o 19 skoncz...

źródło: comment_1610100034iaVrpBU4iot4TeiCwvQ5mA.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wandsbeker: czemu miała niby kasować badoo? Baba ma 43 lata i myśli, że 28-latek chce z nią sobie życie układać, czy co? XD Przecież wiadomo, że chodzi o s--s parę razy i do widzenia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
czemu miała niby kasować badoo?

@LilyOfTheValley:

Mnie się wydaje, że koleś nie załapał intensywności flirtu z jej strony - babka sprawia wrażenie napalonej jak szczerbaty na suchary. Na ten tekst mógł pewnie odpowiedzieć "możesz kasować, o tak cię wy****** (nie wiem co tam mówią na Podlasiu), że nie pomyślisz już o innym kutasie". A po tym jak mu położyła dłoń na udzie, po prostu zjechać gdzieś w krzaki i ogień.
  • Odpowiedz
@Wandsbeker: jak coś to daj nam znać w jakie okolicy będziecie na randce, żeby policja wiedziała gdzie szukać twoich szczątków jak już cie zadźga i pokroi. Serio tylu czerwonych flag nie widziałem już dawno.
  • Odpowiedz
@Wandsbeker: zasada dla niebieskie i różowe paski: gdy ktoś ci wypisuje jakie są Twoje zadania, które to mają niby reprezentować płeć, olej taką osobę. Każdy jest inny, a osoby dojrzałe emocjonalnie będą się starały Cię poznać, bez szufladkowania i podporządkowywania swoim wizjom. Albo pasujesz, albo nie, ale po co zmieniać pod swoje dyktando- to już nie jest wspólna relacja dwóch wolnych ludzi
  • Odpowiedz