Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
#pytanie #kariera #pracbaza
#praca
@Hyrieus: sam napisałeś, że jesteś idiotą. Czarno to widzę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie no żartuję. Próbuj, walcz, zmagaj się z życiem. Moim zdaniem wszystkie
@Pethaf: 1. słyszłeś o czymś takim jak przełamywanie lęku, lub bardziej naukowo - desensytyzacja? 2. Jeśli nie masz nic do zaproponowania, to przynajmniej nie wyśmiewaj rad innych.
Potrzeba ci planu i stopniowych etapow z celami. Jak nie w PL to emigrowac zawsze tez mozesz i tam zaczynac od nowa zabawe :) najwazniejsze do wytrwalosc i samozaparcie, bo bez tego to „nic sie samo nie zrobi”
@Pethaf nowe doświadczenia pomogą mu obrać własną drogę. Skąd ma wiedzieć, że nie lubi 8h klepać w korpo i rozwijać umiejętności pozwalające mu się rozwijać w tym obszarze jeśli nie spróbuje?