Aktywne Wpisy
wortor +700
Powiem wam, że mam już dość tej p---------j Hiszpanii.
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
TiniMini_pl +25
Cześć wykopki.
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
2019: F1
2020: DTM
2021: IMSA
2022: Rajd Dakar
2023: Indycar
2024: Motogp
2025: W-Series
2028 - Lawn Mower Racing Finland spring
@Morenk4: to jest myśl, gdyby Robert zaczął się identyfikować jako Pani Kierownica to łatwo wygrałby W-Series a później mogłaby wrócić jako pierwsza kobieta w f1
@naczelnyhejterinternetu: to ma sens, żeby zdobyć potrójną koronę Robert musi wygrać Le Mans przecież, Indy 500 się też wygra jakoś w tym roku i wtedy szybko powrót w 2022 akurat na nowe zasady,
Toto już w tym roku szykował miejsce za Hamiltona ale teraz jest dobra okazja Indy 500 wygrać bo Alonso nie będzie jeździł w tym roku i Robert się
@Morenk4: A gdzie miejsce na Formułę EEEEEEE? Ulubione miejsce ,,przegranych'' kierowców Formuły 1?