@DunningKruger: top kek. Baba połączyła losowe kropki bo jej tak pasowały, a szary lud dał się omamić. Tak to jest jak wmawia się ludziom że mają myśleć indywidualnie, nie iść z tłumem, ale brakuje im wiedzy. Daje plusa za poświęcenie czasu na głupoty
@Nihas: Ale ta jeszcze dość ogarnięta była, pamiętaj w jaką psychozę to trafiło. Taka perełka wśród teorii spiskowych, bez tandety o mikroczipach itp ( ͡°͜ʖ͡°)
@DunningKruger Chyba kiedyś słyszałem już tą historyjkę oglądając jakiś dokument o tym lotnisku, nie pamiętam tylko czy był z żółtymi napisami ( ͡°ʖ̯͡°)
@lifififi: Chyba tylko w filmach i piosenkach. Byś porozmawiał ze starymi i sporą częścią młodych, tak w zaufaniu( ͡°͜ʖ͡°) USA dla nich to jak ZSRR dla nas.
@DunningKruger: nie widzę w tej teorii spiskowej po co miałby ktoś to zrobić i dlaczego. Te teorie z wielkim resetem, zmniejszaniem populacji itp. nie są powiązane bo według tej teorii, sprowadzając dużą ilość islamistów i robiąc im dogodne warunki do życia ludzi byłoby więcej bo u nich dzietność jest dużo wyższa.
@JuneJohn: a to dobre pytanie, też nad tym myślałem. Ta teoria tak jak pisałem wyżej, bazowała na emocjach głównie. Przerażenie ludzi, napływ masowy, bezsilność, zamachy. No tu w Niemczech była konkretna psychoza, absolutnie bez porównania z Polską.
Daje plusa za poświęcenie czasu na głupoty
źródło: comment_16099624389i6eZFKGOMmNCr9V4P1JSG.jpg
Pobierz@EndriuGolara: Brzmi jak każda teoria spiskowa łącznie z wielkimi resetami i innymi nwo xD
@lifififi: Chyba tylko w filmach i piosenkach. Byś porozmawiał ze starymi i sporą częścią młodych, tak w zaufaniu( ͡° ͜ʖ ͡°) USA dla nich to jak ZSRR dla nas.
@Takijiro: OP dostał mailem pastę z /pol/