Wpis z mikrobloga

@DunningKruger: Ta akcja z lotniskiem kojarzy mi się z sprawą lotniska w Denver w którym niby jest mural przedstawiający Nowy porządek świata, a samo miejsce jest jakims centrum masońskim czy coś takiego. Wielka szkoda że dowiedziałem się o tej teorii dopiero rok temu, bo byłem na tamtym lotnisku i chętnie bym wpis zrobił ze zdjęciami o tym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@iambatman: Pamiętam jak wtedy bardzo staremu znajomemu to pokazałem i w żartach powiedziałem "za 20 lat będziemy po arabsku w Niemczech mówić"

On się zasmiał i odpowiedział "nie po arabsku tylko po chińsku" xD
  • Odpowiedz
TO się nie trzyma kupy, za tym musi stać coś więcej.

@majorponury: A właśnie, najważniejszego punktu przez który ta i inne teorie spiskowe śmigała szeroko. Bo działania rządu pozbawione były i są nada logiki (nie tylko w tej dziedzinie).
  • Odpowiedz
@DunningKruger: zasłynął jak już stał się wariatem, ganiał parchy po mieście i tak dalej.

Kiedyś prowadził ciekawego bloga, na którym był duży ruch i setki komentarzy, teorii mniej lub bardziej realnych, które stały się faktem lub tylko ciekawą anegdotką. Pamiętam jak były tam zdjęcia ciał ze Smoleńska po wypadku/zamachu/katastrofie, czy jakkolwiek inaczej to nazwać. Straszny widok.

Niestety już nic się na nim nie dzieje.
  • Odpowiedz