Aktywne Wpisy

nie rozumiem po co istnieje por

Metodzik +67
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Paradise Killer za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 7.4/10
🔥 Paradise Killer za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 7.4/10

Jak to jest z rynkiem juniorów obecnie ktoś mi wyjaśni? Bo kuzyn (humanista z krwi i kości, 35 level) mi się podpytuje, mówi, że jego kumpel - ten sam poziom humanistyczności i wieku jebnał kurs Pythona i z palcem w dupie dostał robotę. Serio teraz tak prosto, że każdy robotę dostaje?
@asdfghjkl: nie ma sensu bo nawet gdyby wszyscy na świecie się do jakiegoś zawodu nadawali to i tak nie każdy będzie go wykonywał.
@asdfghjkl: to napisałeś, nie wiem co ty tam w myślach masz.
Ogólnie jak się umie angielski (wg mnie jeden z najważniejszych punktów, bo zajmuje najdłużej czasu) do tego trochę więcej niż podstawy jakiegoś języka to nie jest tak źle znaleźć pracę.
A tak wgl to imo łatwiej znaleźć
Nadal podtrzymuję, że każdy debil może zostać zatrudniony na próbę jako programista. Tylko, że:
- część z tych co deklarują to, odpadną na poziomie poznawania podstaw, ponieważ stwierdzą że to nudne/nie dla nich/za trudne
- część z tych co nie mają predyspozycji do tego zawodu jednak przebrnie przez pierwszy etap(bo przecież minimalna pensja programisty to 15k na rękę)
@Boska_Klaudia: Żyjesz chyba w lekkiej bańce. Wejdź do przeciętnej zawodówki i znajdź tam kandydatów na programistów xD Jest masa ludzi dla których jakakolwiek praca biurowa jest poza zasięgiem ich kompetencji intelektualnych a co dopiero praca programisty która wymaga myślenia abstrakcyjnego. Nie jest to jakiś zawód