Wpis z mikrobloga

Ma ktos problem z udostepnianiem zrzutow na xbox one x? Robie zrzut, niby wysyla do chmury, czasami wysle, czasami wali jakims bledem zeby sprobowac pozniej. Niezaleznie od wyniku zrzut do chmury nie trafia - w apce xbox na telefonie nie jest widoczny a jak chce z poziomu konsoli udostepnic go znajomemu to albo od razu wywala blad albo pisze ze najpierw musi do chmury wyslac co zapetla caly proces :/

Jednym slowem nie moge udostepniac zrzutow ani przez apke na androidzie ani z poziomu konsoli...

#xbox #xboxone
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pablodesign U mnie to zależy od humoru aplikacji. Generalnie screeny do chmury wysyłane są od razu, tylko po premierze miałem z tym błędy, ale screen nie zawsze pokazuje mi się w aplikacji. Czasem wystarczy ją zamknąć i odpalić ponownie, screen się pokażę ale przy wysyłaniu występuje błąd. Czasem gra wszystko okej, tak jak powinno. Czasami gdy odpalę apke to pokazuje mi screeny jedynie sprzed miesiąca. To chyba wymaga dopracowania, bo na
  • Odpowiedz
@pablodesign: Znany temat od dawna, nawet kilka postów tutaj było na ten temat. Aplikacja aktualnie jest w okrojonej wersji w porównaniu do stanu wcześniej, sprawia jeszcze różne problemy. Może połatają to z czasem.
  • Odpowiedz