Wpis z mikrobloga

@lukaszewski: https://www.tradeforimpact.com/results
Popracujcie nad tym, bo nie da się tego czytać.
Pozwólcie użytkownikom widzieć WSZYSTKIE wyniki historyczne, na wszystkich parach z waszej oferty.
Rozumiem, że screeny wyglądają bardziej legitnie, ale je też można podrobić, więc może jednak prezentujcie wyniki normalnie w przejrzystej tekstowej i graficznej formie, i róbcie to regularnie, np. z miesięcznym opóźnieniem, aby ludzie mogli weryfikować i zdobywać zaufanie.
Gdyby boty faktycznie działały tak świetnie, to przecież bardziej
  • Odpowiedz
@Kone1963: Co do przejrzystości - zestawienie roczne opublikujemy w plikach .xls, tak aby łatwo dało się podstawić zakładany kapitał wejściowy, i zobaczyć jak wyglądałyby rezultaty w danym okresie.

Co do innych Twoich zarzutów, nie do końca je rozumiem - jest dokładnie tak jak piszesz, że chciałbyś, żeby było - publikujemy wszystkie wyniki dla wszystkich par dokładnie z miesięcznym opóźnieniem (na koniec danego miesiąca kalendarzowego). Są one dostępne od momentu startu działania
  • Odpowiedz
@lukaszewski: Nie traktuj mojej wiadomości jako zarzut, a raczej jako prośba o więcej info i może możliwość usprawnienia usługi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myślę, że dużo fajniej by było mieć możliwość dostępu do takich danych bezpośrednio na stronie, bo to tam właśnie wchodzą wasi potencjalni klienci. Jeżeli coś im nie podpasuje za pierwszym razem (a te zrzuty wyglądają naprawdę nieprofesjonalnie, i ciężko to się przegląda), to drastycznie spada konwersja już
  • Odpowiedz
@Kone1963: Hehe, pierwsze za co się zabiera domorosły programista, jak wchodzi na rynki finansowe, to właśnie bot do arbitrażu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jasne, pełen luz, absolutnie nie przyjąłem tego jako zarzut - bardzo mi miło, że zechciałeś się podzielić swoją opinią! Przerzucimy wszystko do .xls dostępnego na Google Docs. Uważasz to za wystarczająco przejrzyste rozwiązanie?

Gdzie mogę się im przyjrzeć, czy wymagana jest rejestracja?

Pod linkiem, który podałeś wcześniej
  • Odpowiedz
@lukaszewski: GDocs to dużo lepsza opcja, bo jednym klikiem, bez posiadania dodatkowego oprogramowania można przejrzeć dane.

Wystarczy sama rejestracja na Zignaly, i gdzieś tam Was znajdę czy muszę to jakoś "podpiąć"?

Co do botów, też jestem entuzjastą, i tam, gdzie się da automatyzuję pracę i trading.
Pamiętam wiele nieprzespanych nocy z grudnia 2017, gdzie powiadomienia dźwiękowe o transakcjach budziły mnie o losowych porach w celu sprawdzenia, czy na pewno nie
  • Odpowiedz