Aktywne Wpisy

GangKobry +127

electroN +64
Mrugająca przednie lampki rowerowe powinny być k---a zabronione a ich tępi użytkownicy j----i mandatami jak leci. Jadę sobie dzisiaj wieczorem DDRem wzdłuż Wisły, jest całkiem ciemno i co trzeci jadący z przeciwka ma j----y stroboskop ustawiony poziomo albo i nawet lekko do góry. Efekt jest taki że nic nie widać przez kilka sekund tylko to mrugające g---o bo oko nie nadąża się dostosowywać. K---a mać, ustawcie sobie te lampki tak żeby nie

źródło: comment_16091561693xsPcs5uBwqXoSV9cqwgEA.jpg
PobierzPopracujcie nad tym, bo nie da się tego czytać.
Pozwólcie użytkownikom widzieć WSZYSTKIE wyniki historyczne, na wszystkich parach z waszej oferty.
Rozumiem, że screeny wyglądają bardziej legitnie, ale je też można podrobić, więc może jednak prezentujcie wyniki normalnie w przejrzystej tekstowej i graficznej formie, i róbcie to regularnie, np. z miesięcznym opóźnieniem, aby ludzie mogli weryfikować i zdobywać zaufanie.
Gdyby boty faktycznie działały tak świetnie, to przecież bardziej
Co do innych Twoich zarzutów, nie do końca je rozumiem - jest dokładnie tak jak piszesz, że chciałbyś, żeby było - publikujemy wszystkie wyniki dla wszystkich par dokładnie z miesięcznym opóźnieniem (na koniec danego miesiąca kalendarzowego). Są one dostępne od momentu startu działania
Myślę, że dużo fajniej by było mieć możliwość dostępu do takich danych bezpośrednio na stronie, bo to tam właśnie wchodzą wasi potencjalni klienci. Jeżeli coś im nie podpasuje za pierwszym razem (a te zrzuty wyglądają naprawdę nieprofesjonalnie, i ciężko to się przegląda), to drastycznie spada konwersja już
Jasne, pełen luz, absolutnie nie przyjąłem tego jako zarzut - bardzo mi miło, że zechciałeś się podzielić swoją opinią! Przerzucimy wszystko do .xls dostępnego na Google Docs. Uważasz to za wystarczająco przejrzyste rozwiązanie?
Pod linkiem, który podałeś wcześniej
Wystarczy sama rejestracja na Zignaly, i gdzieś tam Was znajdę czy muszę to jakoś "podpiąć"?
Co do botów, też jestem entuzjastą, i tam, gdzie się da automatyzuję pracę i trading.
Pamiętam wiele nieprzespanych nocy z grudnia 2017, gdzie powiadomienia dźwiękowe o transakcjach budziły mnie o losowych porach w celu sprawdzenia, czy na pewno nie