Wpis z mikrobloga

@fufu098765: dosłownie nikt nie używa, znam parę osób na wielosezonie jedynie (imigranci, ani jednego anglika), dopiero w Szkocji znają ten wynalazek. Skutkuje to tym że w normalny dzień roboczy połowa anglików nie dojechałaby tu do pracy, bo to są już dla nich ekstremalne warunki

Normalnie w grudniu jest +5C, z niewielkimi wahaniami w dół. Jak w Polsce normalnie nocami temperatura spada na minus, to tutaj (szczególnie nad oceanem) przymrozek widziałem może
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mbasasello: chlopie jak nie masz zimówek/ wielosezonowej to jedziesz 20km/h i modlisz się zeby pod górką sie nie zatrzymać. Jak jechalem to w pół godziny z 30 samochodów na poboczu na awaryjkach
@Atreyu: a u mnie nie ma, jak przez ostatnie lata pracowałam na dworze przez cały rok to zima napieprzala co roku mniej lub bardziej a teraz jak w cieplutkim biurze i człowiek by se chętnie pooglądał z okna to nie.

No nie dogodzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dosłownie nikt nie używa, znam parę osób na wielosezonie jedynie (imigranci, ani jednego anglika), dopiero w Szkocji znają ten wynalazek. Skutkuje to tym że w normalny dzień roboczy połowa anglików nie dojechałaby tu do pracy, bo to są już dla nich ekstremalne warunki

@Atreyu: W Polsce sezonowe opony tez powoli traca sens.