Aktywne Wpisy
Mirki jakie miejsce parkingowe będzie lepsze? Przy ścianie czy w środku. Zaznaczyłem dwa między którymi się zastanawiam. Dodam że to przy ścianie jest trochę tańsze.
#parking #motoryzacja #nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka
#parking #motoryzacja #nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wszyscy ci którzy twierdzą że z tą szczepionką jest coś nie tak wiecie że w tej kwestii nie da się być lekkim sceptykiem? W sensie jeśli uważasz że szczepionka nie jest bezpieczna to znaczy że nie zgadzasz się ze zdecydowana większością lekarzy i naukowców a także z większością rządów. Idąc dalej skoro się z nimi nie zgadzasz to musisz im też zarzucać albo kłamstwa albo totalna niewiedzę więc raczej zostaje ta pierwsza opcja. Tak duża liczba ludzi klamiacych w tym samym temacie sugeruje zbiorowy spisek prawda? Wierzycie w NWO? W Billa Gatesa który z niejasnych dla mnie pobudek chce wszczepiać jakieś czipy(nie wiem jak miałyby działać i po #!$%@?) Plakom albo w depopulacyjne moce 5g?
Co robi poly(A)? Czy wiemy do końca co robi UTR 3′? Generalnie to z tym syntetycznym RNA to jest wiele tajemnic. Używamy sobie rzeczy, które nie do końca rozumiemy jak działają z nadzieją, że niczego nie popsujemy.