Wpis z mikrobloga

@ejenes: nie, nie jest. O ile wymienne baterie > akumulator mozna jakos argumentowac, to braku mozliwosci naladowania baterii poprzez pad, wymog kupowania ladowarki do paluszkow to totalna bzdura.
@Gymski: hmm... to może by tak wstawić akumulatorek? jak w padach konkurencji? jak w smartphonach? Dlaczego nikt nie narzeka na smartphony - jakie to niepraktyczne, baterii nie da się wymienić, a jak się rozładuje to trzeba podpiąć do ładowania.

takiego typu są wasze argumenty. baterie to przeżytek, ale wciaż wystarczający do zestawów klocków lego technics.

Z tego co widzę zestawy play&charge przenoszące ten pad do naszych czasów sprzedają się jak świeże
@shaki24 ale to jest opcja która mozesz wybrać a nie musisz. Równie dobrze możesz grać 2h bez kabla i potem na kablu jak na PS4 po roku używania pada i tyle. Nie widzę problemu. Wasze argumenty jeszcze lepsze a dance baterie baterie do środka bez tego to się grać nie da w ogóle panie. A potem się okazuje że bateria z Chin i trzyma godzinę może dwie po 8 miesiącach od zakupu.
@Izanagi013: Wydaje mi się, że sam wiem co jest dla mnie wygodniejsze. Skoro mam pada bezprzewodowego to chce grać bezprzewodowo cały czas. Rozładuje się to wrzucam w 5 sekund nowe akumulatorki i gram dalej. Po co mi plączące się kable w padzie bezprzewodowym?
Zdaje sobie sprawę, że jak ktoś nie ma ładowarki i akumulatorków, to ładowanie kablem może być dla niego lepsze. Nie ma co dyskutować nad wyższością jednego i drugiego.