Gdzie mnie najmniej oszwabią? #bitcoin #kryptowaluty #lokata #oszczedzanie Jak bezpiecznie i tanio kupić któreś tam miejsce po przecinku bitcoina, potrzymać i w nie bliskiej przyszłości sprzedać? Coś na zasadzie rachunku oszczędnościowego. Oczywiście nie na oszczędności życia, ale powiedzmy jedna wpłata 10k zł. I jak odpukać rozchoruję się na bidę to wypłacę też w złotówkach.
* w sensie prowizja od wpłaty, kupna, wypłaty, podatki, marże, opłaty manipulacyjne, nie wiem za co się płaci jeszcze
Dzisiaj z ciekawości zainstalowałem portfel samuraja i pokazuje zero. Hasło na pewno wpisałem dobrze. Zainstalowałem mycelium i pokazuje dobrze. Do konfiguracji samuraja jest potrzebne coś więcej? Może on w ogóle nie działa na MIUI (telefony Xiaomi)? Fajne zrobił pierwsze wrażenie. Mycelium to chyba UI i UX się nie zmieniły od 10 lat. A Samuraj i fajnie wygląda, i ma już pomieszaną klawiaturę, no i w sumie tyle widziałem z pustym portfelem ;]
#bitcoin #kryptowaluty #lokata #oszczedzanie
Jak bezpiecznie i tanio kupić któreś tam miejsce po przecinku bitcoina, potrzymać i w nie bliskiej przyszłości sprzedać?
Coś na zasadzie rachunku oszczędnościowego. Oczywiście nie na oszczędności życia, ale powiedzmy jedna wpłata 10k zł. I jak odpukać rozchoruję się na bidę to wypłacę też w złotówkach.
* w sensie prowizja od wpłaty, kupna, wypłaty, podatki, marże, opłaty manipulacyjne, nie wiem za co się płaci jeszcze
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zainstalowałem mycelium i pokazuje dobrze. Do konfiguracji samuraja jest potrzebne coś więcej? Może on w ogóle nie działa na MIUI (telefony Xiaomi)?
Fajne zrobił pierwsze wrażenie. Mycelium to chyba UI i UX się nie zmieniły od 10 lat. A Samuraj i fajnie wygląda, i ma już pomieszaną klawiaturę, no i w sumie tyle widziałem z pustym portfelem ;]
jak tam? sprzedaliście w okolicach 140000 złotych?
z ciekawości tylko pytam, nikomu w kieszeń nie zaglądam, nie będę pisał "pożycz mie dwóch