Wpis z mikrobloga

• 0
@Hinata_ od niedawna lubię 3 paski( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie wiem dlaczego ale strasznie ujęła mnie ta marka. Po za tym noszę różne marki, mniej znane i bardziej znane. Ale 3 paski na razie mnie jarają. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Hinata_: buty:
Kurt Geiger, Rieker, John Spencer.
Kurtki skórzane: Molltan, GAP,
Swetry, spodnie, koszule: Coveri, Medicine, Massimo Dutti
Jeansy: Armani Exchange, Levi's
Bielizna: Cornette
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Hinata_: unikam ubrań z tworzyw sztucznych, z widocznym logiem / nazwą producenta, "tego co się nosi"... Z tego co wyżej napisałem największy problem mam z levi's em, który zwykle nie wytrzymuje roku. Kolejnym kłopotliwym jest Armani... Ubrania nie są trwale, a ceny z sufitu. Niemniej, zwykle kupuje w dobrych cenach, korzystając z okazji... także nie jeczę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hinata_: G-Star, mają bardzo wysokiej jakości bluzy i jeansy, są dość drogie, ale mam kilka ubrań od kilku lat i po setkach prań wciąż wyglądają jak w dniu w którym je kupiłem
  • Odpowiedz
@Hinata_
Ubrania stosunek cena/jakość - najbardziej jestem zadowolona z marek własnych Zalando, bo są naprawdę dobrej jakości i tanie, do tego często są na nie promki

Bielizna dla bab Gorteks - ładna, jakość dobra, ma nietypowe rozmiary staników z miseczką G czy H, dużo rabatów

Ze sklepów w galeriach lubię C&A i H&M (poza spodniami w h&m bo te są jakoś dziwnie uszyte)
  • Odpowiedz
ulubiona marka to zeby wszystko po 5zl bylo XD w sumie kupowanie po markach zamiast w swoim stylu, przeciez firmy szyja rozne ubrania zeby potem kazdy mogl nosic sie jak lubi

ja tam konkretnie jestem za paryska moda inb4 jacykow, wszystko jest dozwolone, aby tylko nie bylo bure i szare jak 99% tla ktore udaje ze nie istnieje.

fakt ze staram sie unikac tandety bo tandeta nie wyglada takze jakies kotonwordy czy
  • Odpowiedz