Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +592

Anoncio2111 +310
Ten uczuć, kiedy chuop przejechał 228 km rowerem jednego dnia, a od rodziców jedyne co usłyszał to ,,i Ty myślisz, że mi tym na złość zrobisz?"- bo dla nich wyjazd z domu poza gminę to coś złego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #zalesie #patologiazewsi
#przegryw #zalesie #patologiazewsi
źródło: bh2ODnM1
Pobierz

I fell with 1,080 lbs. on my back, and I got up and walked away on my own. One of my training partners tried to carry me off. He said "Here, rest on my shoulder." and I said "Get the fuck away from me!" and the reason is, is because I walk and stand on my own two feet. I am a man. That’s what I do. So for you, you know, you're trying to take the easy route, and you're trying to find excuses why you shouldn't be training, and you're trying to find science and research and stupid shit like that about the central nervous system so you can miss a workout or two. You're takin’ the easy way out. What did Jerry Rice used to do? Jerry Rice used to run hills and catch bricks. Jerry Rice used to do warm ups that would make other athletes puke. That was stupid right? Because there was no science behind it. And Jerry Rice only lasted 20+ years in the NFL. So when I say "Fuck you, and fuck your elbow." I MEAN IT. FUCK YOU AND FUCK YOUR ELBOW.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia
źródło: comment_1608758902rQOPvTZZALKSJVOj6txGHQ.jpg
PobierzOGIEŃ
źródło: comment_160876018269iFfiip7We6LjZlm1H26C.jpg
PobierzNo to czy ja wiem jak na +15 lat koksu i tylko BP to dobry wynik? W sensie no dobry ale nie klasowy
Tak samo jak jego wyniki w koszuli
A ta nowa koszula w cyrk w ogóle, bo ona jest zabroniona w każdej federacji :P
Do Grzesia nic nie mam ale staram się chłodno to zanalizować
No, ale jako szczurek wyciskający 90 to sobie mogę co najwyżej pokomentować na portalu ze śmiesznymi obrazkami xD
No a 190-200 nie robi z tego co rozumiem, bo nie dociska
O nim biorę tylko informacje z powyższego wpisu, bo nie śledzę wałgi
Czemu w ogóle Wałdze nie poskładali tego tricepsa? Aż tak był rozwalony, ze nic się nie dało z tym zrobić? Strongmeni często zrywają tricepsy i ich jakoś łatają.
Nie miał kasy na operacje chyba, co dla mnie jest śmieszne, ale może ktoś zna bardziej historie dlaczego od razu nie było to zrobione. Bo to nie jest drogi zabieg, tym bardziej dla osoby z taką rozpoznawalnością/sponsorami
Sam Ronnie, żełuje tylko, że nie trenował jeszcze ciężej