Aktywne Wpisy

okoboji +36
i cyk - kolejny miesiąc, naliczenie niemal 50k od frajerów tzn patronów wpadło.
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-5 o 19.27.45
Pobierz
thomcios +59
Gorszy od samobójczej śmierci przyjaciela i śmierci ojca może być tylko powrót z Himalajów. Pozostawiam Wam ten wpis do oceny.
#gory #wspinaczka #himalaje #influencerki #alpinizm #bekazrozowychpaskow
#gory #wspinaczka #himalaje #influencerki #alpinizm #bekazrozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-5 o 16.08.52
Pobierz

W teorii celem gry jest zbudowanie statku kosmicznego i ucieczka z planety, na której dane nam było awaryjnie wylądować, jednakże ta sztuka nie udała mi się ani razu. Och, nie dlatego, że to zbyt trudne, właściwie zawsze zdobywam składniki potrzebne do budowy pojazdu kosmicznego. Po prostu tak bardzo przywiązuje się do moich „ziemniaków”, że nawet nie próbuję wysyłać ich w kosmos. Wolę rozbudowywać moją kolonię przez kolejne lata. Im dłużej wygrywam, tym bardziej spektakularna katastrofa mnie czeka. Odpalam zatem kolejną rozgrywkę i z niecierpliwością wypatruję kolejnych kreatywnych sposobów zagłady, jakimi tym razem uraczy mnie Randy.
Recenzja gry RimWorld
#gry #pcmasterrace #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_16086590447iwr79a9UfopAp1JO0dwda.jpg
Pobierz