Aktywne Wpisy
Waiter98 +974
Wszystko tylko nie deficyt kaloryczny i nie siłownia #odchudzanie
źródło: IMG_5256
Pobierz
dzikiwonsz21 +188
Sprzedaż używanego samochodu w tym kraju to żart.
Niedawno sprzedawałem samochód za zawrotną kwotę 4000zł. Podkreślam że wystawiony w tej cenie, był najtańszym na OtoMoto z tego modelu.
Na wstępie zaznaczam, że w mojej opinii opis był nadto wystarczający, ale nie za długi żeby komuś zainteresowanemu nie chciało się przeczytać.
No i się zaczęło, chyba nigdy nie spodziewałbym się że można kogoś pytać przy samochodzie za 4000zł o to jakim paliwem był
Niedawno sprzedawałem samochód za zawrotną kwotę 4000zł. Podkreślam że wystawiony w tej cenie, był najtańszym na OtoMoto z tego modelu.
Na wstępie zaznaczam, że w mojej opinii opis był nadto wystarczający, ale nie za długi żeby komuś zainteresowanemu nie chciało się przeczytać.
No i się zaczęło, chyba nigdy nie spodziewałbym się że można kogoś pytać przy samochodzie za 4000zł o to jakim paliwem był

źródło: comment_1608655219sLd5fwP7nuULaOE7nwerDz.jpg
Pobierz@Songbird: Najpierw musi CV napisać- nawet do zamiatania ulic teraz wymagają. No i nie wiem czy brak prawka nie dyskwalifikuje teraz. Bez prawka to już zupełnie wyrzutek teraz.
źródło: comment_1608663188m3jHPWLODbbooPmMkOtuV8.jpg
Pobierzchodził do parku ale nie była ukrytym agentem
źródło: comment_1608664753gZFCH4IORQB1Lv0pgNuPq8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1608666904Sj2lj0ECFmb8bV6DBt4sX1.jpg
Pobierz"Kaprale" byliby ubrani na szaro i zarządzali "pasiakami". Pasiak mógłby odezwać się tylko do drugiego pasiaka albo kaprala, do nikogo wyższego już nie. Zasada odzywania się wyłącznie do stopni jeden niżej
https://sprawdzam.afp.com/cytat-ten-nie-znajduje-sie-w-ksiazce-rok-1984
@bedelatac: daj linka.