Wpis z mikrobloga

@xVolR: głupia rada? A kogo chcesz znaleźć w internecie? Normalni ludzie zazwyczaj prowadzą ciekawe życie poza internetem a na takich wykopach bywają okazjonalnie. Z kobietami jest jak z facetami. Jak będziesz szukać na siłę w internecie to znajdziesz takiego samego przegrywa bez polotu jakim sam jesteś. Z aktywnym kontem na fotce od 2005 roku. Oczywiście mówię w ogóle, nie konkretnie o Twojej osobie. Żebyś mi się tutaj mistrzu nie obrażał
  • Odpowiedz
@xVolR: No akurat tak się składa, że jestem po 30. W fantastycznym związku z dobrze płatną pracą, ale to nie istotne. Nie wszyscy moi znajomi są w takiej sytuacji i wyobraź sobie, że nie szukają szczęścia w necie. Na randki nie dojeżdżają bryczkami a w wolnych chwilach nie grają w liczydło. Przestań więc mi tu mydlić oczy. Wystarczy odrobina kreatywności. Tobie pewnie się wydaje, że musisz mieć 190 cm wzrostu,
  • Odpowiedz
Tobie pewnie się wydaje, że musisz mieć 190 cm wzrostu, szeroką szczękę, piętnaście tatuaży z czaszką i selfie w bluzie supreme

@radziej: ale o czym ty #!$%@? ziomek xD Urojenia jakieś masz? Ja tylko mówie, że przez neta jest najłatwiej poznać drugą połówkę i że WIĘKSZOŚĆ młodych ludzi tak poznaje innych. I zaznaczam jeszcze raz- MŁODYCH, ty młody nie jesteś i nie wiesz jak to wygląda teraz, przez te kilkanaście
  • Odpowiedz
@przegrywam_przez_miasto: jakkolwiek to brzmi wiedz, że przy odrobinie wyczucia, cierpliwości i odpowiedniego podejścia to może być jeden z dobrych sposobów na poznanie kogoś. Przede wszystkim wydaje mi się, że powinieneś się nastawić na poznanie drugiej osoby a nie stricte podrywanie jej. Po drugie sam pewnie się domyślasz, że bynajmniej nie chodzi tutaj o bieganie od baby do baby na chodniku i pytanie czy przygarnie kropka. Mówię Ci, pomyśl najpierw o
  • Odpowiedz
@xVolR: przeczytałem tylko początek Twojej odpowiedzi i nie chce mi się marnować czasu na resztę. Jak za pierwszym razem odpowiedziałeś mi „gościu” to już wiedziałem, że mam do czynienia z #!$%@? prymitywem, ale teraz potwierdziłeś tylko moją tezę. Zostań faktycznie w tym internecie, bo szkoda żebyś przekazał dalej ten materiał genetyczny. Z fartem, czy jak to tam do siebie mówicie w kręgu intelektualistów.
  • Odpowiedz