Aktywne Wpisy

JatuArmy +5

Huptys +11
#kiszak #snakeiter Czekaj, czekaj... Kiszak pisał do Snejka, bo ktoś zrobił śmieszny filmik o poczynaniach wielkiego eksperta od skradanek w MGS3? Kurde, jaki on empatyczny. Dobrze, że on nie zrobił 2137 wyrzygów na swój kanał o tym, że recenzenci się c---a znają, nie umieją grać, za mało spędzają czasu w grach – to pewnie nikogo by nie dotknęło.

XTB jest tak upośledzony, że nie można w nim składać zleceń kupna/sprzedaży akcji w niedzielę czy to ja jestem upośledzony?
Masz dwa statusy:
"Rynek jest zamknięty"
oraz
"Rynek jest w fazie przed otwarciem"
Zlecenia można składać lub modyfikować na tym drugim statusie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@lastro: Ja używałem. Chciałem kupić akcje AMD a w mBanku się nie dało więc założyłem konto tam, gdzie się dało i przelałem na nie prawie całą kasę. W parę tygodni czy miesięcy później Bank dodał możliwość kupowania akcji zagranicznych ale uznałem, że nie ma sensu przelewać kasy z powrtem do mBanku po tym jak już sprzedałem akcje AMD.
@Kuklak @affairz @PanDzikus
źródło: comment_160850185088ENDnRoYeXRfeck7hOnH6.jpg
PobierzNie pamiętam ile ale za kupno akcji AMD prowizja była mniejsza niż za kupno akcji krajowych w mBanku. Nie powiem ci ile bo nie ogarniam tej strony i nie wiem gdzie jest historia zleceń. Akcje kupuję/sprzedaję raz na kilka miesięcy/lat a strona XTB w ogóle mi się nie podoba i dla mnie jest nieprzejrzysta. Gdyby dało się kupować akcje zagraniczne w mBanku gdy chciałem kupić
Ja tez chcialem kupic AMD gdy akcje były po 39zł, ale po zalozeniu konta na degiro, czekalem az 10dni, przez to w koncu konto zalozylem w ING, i w sumie dobrz ebym na tym wyszedl gdybym sprzedal Biomeda za 30, ale nie sprzedałem... i ostatecznie wyszedlem duzo gorzej...