Wpis z mikrobloga

@Lonate mi osobiście średnio podeszło, ale to subiektywna opinia. Zastanowiło mnie jednak jak zauważyłem na paragonie, że właścicielem tej knajpy jest spółka, która ma w kilku miastach lokale, w tym klub w Krakowie. A miseczek pisał że od zawsze marzył o swojej knajpie itp. To czy to był skrót myślowy i jest tam np. managerem, czy to taki sposób na zdobycie klientów, bo w sumie ten post o knajpie to jego
  • Odpowiedz
@Lonate właśnie jeśli jest managerem czy kimś tam i użył takiego skrótu myślowego, że to jego knajpa to jak najbardziej spoko i sam dlatego zamówiłem, bo chciałem wesprzec.
Ale jak jest starym biznesmenem z paroma restauracjami w Krakowie, Katowicach, Częstochowie itp i ściemnia jakąś ckliwą historyjką, że zawsze marzył o tym kto to hejt mu się należy jak psu buda xd

To moje takie rozkminy, bo czy ściemnia to nie wiem,
  • Odpowiedz
@klokupk: ta spółka miała z 10 lokali w całej Polsce, aktualnie wszystkie były już zamknięte, gdybym nie przejął ostatniego, wrocławskiego lokalu na umowie managerskiej. :)
  • Odpowiedz
@swgrall: a no i wyjaśnione :)
Bałem się, że jesteś biznesmenem z 10 lokalami, a piszesz historię o marzeniach chłopaka itp :D

Po zupę wpadnę jeszcze przed świętami :)
  • Odpowiedz