Aktywne Wpisy

Guminator +96
#trzecieoko #gif #gliwice #rolnik #patologiazewsi #prawo #polska
Rolnik przeorał pługiem nowy asfalt w Gliwicach
W gliwickiej dzielnicy Ostropa (ul. Rybacka) rolnik wjechał ciągnikiem na nowo wyremontowaną drogę i celowo zniszczył pługiem około 100 metrów świeżego asfaltu. Mieszkańcy czekali na ten remont od wielu lat.
Mężczyzna
Rolnik przeorał pługiem nowy asfalt w Gliwicach
W gliwickiej dzielnicy Ostropa (ul. Rybacka) rolnik wjechał ciągnikiem na nowo wyremontowaną drogę i celowo zniszczył pługiem około 100 metrów świeżego asfaltu. Mieszkańcy czekali na ten remont od wielu lat.
Mężczyzna
źródło: animation (29)
Pobierz
ProfesorP1ZDAN +10
#gielda imagine trzymac kasę w modivo albo dino, kiedy banan robi kolejne rekordy i mamy hossę tysiąclecia XD a już o akcjonariuszach JSW to w ogóle szkoda gadać
Jeszcze jak czytam dla beki te wysrywy na forum bankiera modivo, że już tuż tuż będzie szort skłiz i widzimy się na 150, ja nie wiem w jakim świecie ci ludzie żyją. Spółka która od półtora roku tylko obiecuje, prezes nawija makaron
Jeszcze jak czytam dla beki te wysrywy na forum bankiera modivo, że już tuż tuż będzie szort skłiz i widzimy się na 150, ja nie wiem w jakim świecie ci ludzie żyją. Spółka która od półtora roku tylko obiecuje, prezes nawija makaron

źródło: comment_1608214990eq98LNkr0Xe9HcXkUTnkM4.jpg
Pobierz