Wpis z mikrobloga

Kurde, liczyłem na to że Sainz zostanie ogólnie w McLarenie na długo patrząc na progres w zespole. Myślicie, że #scuderiaferrari ma realne szanse na dobre wyniki w przyszłym roku lub 2022? Binotto to może nie jest menadżer i szef z krwi i kości, ale pracuje przy silnikach w ferrari od 25 lat chyba i myślę, że dzięki tylko temu ma autorytet. Nie wiem co myśleć o tym zespole.

Spadek formy w tym sezonie trochę wskazuje na rozwijanie auta od razu na kolejny sezon, ale może też wskazywać na to w jakiej dupie jest zespół.

#f1
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@qubeq: tak, Ferrari się odbuduje, w końcu to Ferrari. Problem z Sainzem jest taki że już odstaje i będzie coraz bardziej odstawał od Leclerca. Z Norrisem szło mu nieźle, był od niego lepszy. Ale Charles to inna para kaloszy. Chyba Mclaren też widział że Ricciardo jest lepszy od Sainza, inaczej nie byłoby większego sensu zmiany, a do Ferrari mógł pójść w zasadzie ktokolwiek, oprócz Verstappena i Hamiltona.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@qubeq: dadzą radę, według mnie są w lepszej sytuacji niż mclaren ze względu na budżet, oni cięli po wszystkim co się da, a ferrari na wyjebce
  • Odpowiedz