Wpis z mikrobloga

@MisterTwister: No jest duża różnica, ale co to ma do rzeczy? Ty twierdzisz że z taką mordą nie można zarabiać tylko 3 koła, a ja Ci mówię, że można, a nawet może być gorzej, bo z taką mordą możesz być też bezrobotnym, który ma wszystko w dupie, ale np starzy nie chcą mu dawać siana już więcej, więc idzie do g---o roboty za 3 koła, bo nie jest ambitny
  • Odpowiedz
@ziumbalapl: Coś nie ogarniasz to może rozpiszę:
Najpierw OP stwierdza że

Kobiety zgodnie twierdzą, że najważniejszy jest charakter i osobowość, a wygląd to sprawa drugorzędna

Nie zgadzasz się z tym więc wklejasz tamtą nieszczęsną tabelkę i uważasz że przeczy ona powyższemu twierdzeniu. Jest jednak pewien problem - zgodnie z danymi z tabeli mniej niż 1 na 5 kobiet przyznaje że wygląd (good looking) jest warunkiem koniecznym (Essential) jaki musiałby posiadać potencjalny partner do ltr. Oczywiście można się sprzeczać czy te kilkanaście procent to dużo czy mało, ale przy braku danych na temat charakteru i osobowości tak na prawdę nie sposób
  • Odpowiedz
@cytmirka: Wy jesteście mistrzyniami tłumaczenia sobie wszystkiego w taki sposób, aby akurat pokrywało się z tym co akurat zrobiłyście. Was nie należy słuchać bo myślicie jedno, robicie drugie, a powiecie trzecie.
  • Odpowiedz
@KontrproduktywnyAnalityk:
Opie tutaj mega dużo czynników wchodzi w grę. Po pierwsze mało która jest tak silna psychicznie by nie czuć wstydu, gdy się z takim brzydalem pojawić przy znajomych. Nikt nie lubi czuć strachu i wstydu. I jest mała szansa, że taki typo wykształcił super charakter, wygladajac tak, jak wygląda. No chyba, że życie bylo dla niego łaskawe. Gdyby miał takie cechy, jak wyżej i dużo grono znajomych, to ładną
  • Odpowiedz
Tak to działa. I z facetami jest to samo- pięknej ale głupiej debilki nikt nie weźmie za żonę a fajnej, miłej i czytającej, ale brzydkiej i niezadbanej też nikt nie weźmie.

XDDDDD żaden desperat nie weźmie
  • Odpowiedz
@KontrproduktywnyAnalityk Powinieneś jeszcze dodać typa 170 cm wzrostu z zakolami i nadwagą, zarabiającego 2.5k w brudnych adidasach i rozciągniętej koszulce bo to jedyny prawilny wybór. W tym zestawieniu jeżeli wybierze tego po lewej będzie pustakiem lecącym na wygląd, a po prawej pustakiem lecącym na kasę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kieres:

Oczywiście że ta 9/10. I wszystko sprowadza się do tego, że w przypadku atrakcyjności wygląd>wszystko inne u kobiet jak i u facetów. Jak nie ma wyglądu to wszystko inne traci znaczenie. W tym wpisie "przeciwnicy" udowadniają to, co myślę, że op chciał przekazać.
  • Odpowiedz
@KontrproduktywnyAnalityk: Jezu co za hipokryzja. Mogę zrobić identyczny obrazek tylko z kobietami i co tym udowodnię? W moim otoczeniu jest przynajmniej kilka par w których on to inteligentny ułożony facet a ona to ładna pusta idiotka i żyją razem bo każdy dostaje to co chce, on ładne ciało i fame przed chłopakami ona chłopa i kasę. Tak to działa i jak bardzo będziesz chciał zmienić rzeczywistość fakty są faktami
  • Odpowiedz
@Kieres: Jestem przekonany że 9/10 tępa dzida, będzie mieć dużo większe powodzenie niż 2/10 z najlepszym charakterem na świecie. Widzisz, ja nie mam problemu przyznać że najważniejszy jest wygląd. Mnie nie w-----a że blackpill jest prawdą, tylko że społeczeństwo robi fikołki żeby temu zaprzeczyć
  • Odpowiedz
@Kawunia_z_rana: Jaka hipokryzja? Ja przy doborze partnerki kierowałem się bardzo wyglądem i nigdy nie tknął bym dziewczyny poniżej 5/10 choćby była laureatką nobla z fizyki. Tak samo moja dziewczyna nie byłaby ze mną gdybym był brzydki albo niski. Ja potwierdzam blackpill jako osoba w związku. I to mnie różni od innych, że mogę powiedzieć wprost, że mój wygląd załatwił mi dziewczyne i vice versa. Nie p------e bajeczek o tym że
  • Odpowiedz