Kobiety zgodnie twierdzą, że najważniejszy jest charakter i osobowość, a wygląd to sprawa drugorzędna. Zatem z pewnością wybiorą ciekawego Pana w okularach, a nie tego przeciętniaka bez aspiracji....
@KontrproduktywnyAnalityk: Większe powodzenie ma ten z lewej oczywiście bo jest zadbany, a w praniu wychodzi jego charakter do kitu więc traci adoracje i kończy tak samo jak ten po prawej, ewentualnie z taką samą idiotką. Ten po prawej natomiast nie ma zainteresowania wśród kobiet ale w końcu znajduje jakąś równie niezadbaną dziewczynę. I wszyscy są szczęśliwi
@cytmirka: jesteś tak bardzo zakłamana, że nie może CI przejść przez gardło, że chodzi
@cytmirka: Ale #!$%@?, zainteresowania wiedza i inteligencja nie mają w związkach właściwie żadnego znaczenia, wystarczy nie być #!$%@? i mieć jako taką gatkę.
Przecież mężczyźni i kobiety zwykle mają zupełnie inne zainteresowania. Czytają inne książki. Są specjalistami w innych dziedzinach. 99% czasu z drugą osobą spędza się na #!$%@? głupot np. o ostatni obejrzanym gniocie i small talku, a nie na filozoficznych dysputach i wspólnym dowodzeniu prawdziwości hipotezy Riemanna.
Kolejna wspaniała nitka gdzie ludzie którzy 5 minut temu mówili że wygląd nie jest problemem tylko charakter mówią że co my Amerykę odkryliśmy że kobiety zwracają uwagę na wygląd XD
@LonNon: bogolu? W Warszawie nie wynajmiesz mieszkania za mniej jak 1,5k i mówimy o naprawdę absolutnej klitce. Za moje daje 3,5 na miesiąc a nie ma nawet 100metrow, wspólny ogród jest raczej mały a w jednej z łazienek jest grzyb na silikonie bo jest źle zaprojektowana. Ledwo się tu mieścimy we dwie osoby ze zwierzakami. W tym mieście za 3k nie przeżyłby nawet bezdomny.
@KontrproduktywnyAnalityk: ten z prawej może się jeszcze spokojnie wyrobić ale od głupiego faceta i to jeszcze bez poczucia humoru to już wolę samotność (-‸ლ)
@cytmirka: xDD podoba mi się, że trzeba to napisać w najprostszy, zero-jedynkowy sposób żeby doszło. Ale te memy wciąż będą powstawać, bo wykopki nie rozumieją o co chodzi w 'liczy się charakter' (co jest prawdą, ale nie całą prawdą)
@LonNon: jeśli biorą heroine to jedna działka 50zl. Trzeba przynajmniej 3dziennie z tego co wiem, 150x 30= 4500 mininalnie na sam towar. Do tego papierosy i jedzenie, czasem losowe wydatki.
Alkoholizm i uzależnienie od dopalaczy/stymulantów są troche tańsze, uzależnienie od hazardu znacznie droższe.
Nikt mi nie wmówi że w tym kraju da się godnie żyć za 3k, to nawet nie starczy na samegi dentyste jeśli cos sie stanie z zębem.
Nareszcie złożylem blaszaka, pierwszego od ponad 15 lat. 3 godziny z życia, ale wyszło i nawet działa. Dużo przyjemniej się to robi bez hdd i napędów. #pcmasterrace #komputery #pc
#blackpill #p0lka #przegryw #rozowepaski #tinder
@cytmirka: jesteś tak bardzo zakłamana, że nie może CI przejść przez gardło, że chodzi
Przecież mężczyźni i kobiety zwykle mają zupełnie inne zainteresowania. Czytają inne książki. Są specjalistami w innych dziedzinach. 99% czasu z drugą osobą spędza się na #!$%@? głupot np. o ostatni obejrzanym gniocie i small talku, a nie na filozoficznych dysputach i wspólnym dowodzeniu prawdziwości hipotezy Riemanna.
Ile w waw wydają bezdomni 5k? Czy 15?
@cytmirka: taaa nie weźmie... xD
Komentarz usunięty przez autora
Alkoholizm i uzależnienie od dopalaczy/stymulantów są troche tańsze, uzależnienie od hazardu znacznie droższe.
Nikt mi nie wmówi że w tym kraju da się godnie żyć za 3k, to nawet nie starczy na samegi dentyste jeśli cos sie stanie z zębem.
@cytmirka: xDDDDDDD