Wpis z mikrobloga

@KontrproduktywnyAnalityk: Większe powodzenie ma ten z lewej oczywiście bo jest zadbany, a w praniu wychodzi jego charakter do kitu więc traci adoracje i kończy tak samo jak ten po prawej, ewentualnie z taką samą idiotką. Ten po prawej natomiast nie ma zainteresowania wśród kobiet ale w końcu znajduje jakąś równie niezadbaną dziewczynę. I wszyscy są szczęśliwi

@cytmirka: jesteś tak bardzo zakłamana, że nie może CI przejść przez gardło, że chodzi
  • Odpowiedz
@cytmirka: Ale #!$%@?, zainteresowania wiedza i inteligencja nie mają w związkach właściwie żadnego znaczenia, wystarczy nie być #!$%@? i mieć jako taką gatkę.

Przecież mężczyźni i kobiety zwykle mają zupełnie inne zainteresowania. Czytają inne książki. Są specjalistami w innych dziedzinach. 99% czasu z drugą osobą spędza się na #!$%@? głupot np. o ostatni obejrzanym gniocie i small talku, a nie na filozoficznych dysputach i wspólnym dowodzeniu prawdziwości hipotezy Riemanna.
  • Odpowiedz
Kolejna wspaniała nitka gdzie ludzie którzy 5 minut temu mówili że wygląd nie jest problemem tylko charakter mówią że co my Amerykę odkryliśmy że kobiety zwracają uwagę na wygląd XD
  • Odpowiedz
@LonNon: bogolu? W Warszawie nie wynajmiesz mieszkania za mniej jak 1,5k i mówimy o naprawdę absolutnej klitce. Za moje daje 3,5 na miesiąc a nie ma nawet 100metrow, wspólny ogród jest raczej mały a w jednej z łazienek jest grzyb na silikonie bo jest źle zaprojektowana. Ledwo się tu mieścimy we dwie osoby ze zwierzakami. W tym mieście za 3k nie przeżyłby nawet bezdomny.
  • Odpowiedz
@cytmirka: xDD podoba mi się, że trzeba to napisać w najprostszy, zero-jedynkowy sposób żeby doszło. Ale te memy wciąż będą powstawać, bo wykopki nie rozumieją o co chodzi w 'liczy się charakter' (co jest prawdą, ale nie całą prawdą)
  • Odpowiedz
@LonNon: jeśli biorą heroine to jedna działka 50zl. Trzeba przynajmniej 3dziennie z tego co wiem, 150x 30= 4500 mininalnie na sam towar. Do tego papierosy i jedzenie, czasem losowe wydatki.

Alkoholizm i uzależnienie od dopalaczy/stymulantów są troche tańsze, uzależnienie od hazardu znacznie droższe.

Nikt mi nie wmówi że w tym kraju da się godnie żyć za 3k, to nawet nie starczy na samegi dentyste jeśli cos sie stanie z zębem.
  • Odpowiedz
pięknej ale głupiej debilki nikt nie weźmie za żonę a fajnej, miłej i czytającej, ale brzydkiej i niezadbanej też nikt nie weźmie

@cytmirka: xDDDDDDD
  • Odpowiedz