Wpis z mikrobloga

Kurde czego was teraz uczą to ja nie wiem. W rodzinie płacz bo Wiktoria nie ma pracy, a mieszkanie takie drogie i musiała wrócić do rodziny i ona chcę do stolicy. Imprezki bawić się itd. Dzwonią do mnie Mirek ty klikasz w te kąkutery załatw jej. Ja mówię karku nastawiać nie będę i zresztą w sklepach zatrudniają. Aj waj nie po to ona studiowała aby teraz w sklepie pracować i imba na całą rodzinę. Popiliśmy z kolegą wpadliśmy na pomysł u nas w korpo prosta sprawa trzeba robić co jakiś czas raportu. Dostaję się prawie gotowego ale trzeba trochę wykresów wstawić zrobić z dwie tabele przestawne i tak raz na 3 miesiące. No to robimy rekrutację, zapotrzebowanie w firmie. Dzwonie do tej wiktorii a ona ku*wa mówi że excela nie umii. Na studiach nie miała () i szukam teraz kogoś na jej miejsce po znajomych co umii excela. Z rodziną to tylko na zdjęciach.

#pracbaza #praca #julka #zalesie
  • 9
@sayo300: Ty się śmiejesz ,ale prawda jest taka, że w szkole i na studiach nie nauczysz się ŻADNYCH przydatnych rzeczy i nawet taki głupi excel to za dużo na naszą ofertę edukacyjną, bo w szkole to robisz jakieś pierdoły, a na studiach wszystko każą ci liczyć na kartce papieru XD

Jeśli ktoś ślepo wierzy w edukację w Polsce - Liceum&Studia, to generalnie jest wykształconym bezrobotnym i nic nie potrafi. Wszystko musisz