Wpis z mikrobloga

Na dniach będę zmieniał telewizor z 42 cali na większy(z 4k i 120hz), mam dylemat między 55 cali a 65 cali. Siędzę od ekranu 2m, tv wykorzystuje do ps5 i netflix. Co wybrać?
#tv #ps5
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@r4zor92: wg. "profesjonalnych wykresów" rtings,hdtv do 4k aby dojrzeć różnicę powinno się siedzieć w odległości 1,3m przy 65cal, i dlatego mam problem co wybrać :/
  • Odpowiedz
@r4zor92: tez mialem dylemat wzialem 55 powiesilem i mowie k*rwa jaki dupny, tydzien pozniej juz stal sie normalny i szczerze wzialbym 65 u Ciebie bedzie podobnie
  • Odpowiedz
Ja mam 65 przy 3m. Na początku wydawał się za duży. Teraz już się przyzwyczaiłem. Do 2m 55 jak najbardziej wystarczy, chyba że chce Ci się kręcić głową to bierz 65.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@r4zor92: ja mam niecałe 2 metry 70 cali i nie jest za duży. Nie słuchaj tych, co mówią 55 cali wystarczy. Kupisz 55 cali będziesz sobie pluł w brodę, że jednak nie 65. Zresztą same kalkulatory odoleglosci mowia, że 65 cali będzie optymalny.
  • Odpowiedz
  • 0
@r4zor92: gram na PS4 i gra się komfortowo. Najlepiej zaznacz na ścianie szerokość tv np. ołówkiem, usiądź sobie i zobacz, czy będziesz ogarniał wzrokiem całą szerokość. Zapewniam, że nie pożałujesz większego tv, a kupując mniejszy będziesz żałował.
  • Odpowiedz
  • 5
@r4zor92:

Bierz największy na jaki Cię stać, nie słuchaj tych co próbują jakoś usprawiedliwiać to, że kupili mały ( ͡º ͜ʖ͡º)

Argument kręcenia głową zawsze śmieszy XD
  • Odpowiedz