Aktywne Wpisy

gobi12 +1109
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz
Caracas +198
Pies biegnie w Twoją stronę i jest bez smyczy?
W Niemczech możesz użyć gazu bez konsekwencji.
W Niemieckim prawie pies traktowany jest w niektórych przypadkach jak rzecz.
W Niemczech gaz pieprzowy, który jest wyraźnie oznaczony jako „Tierabwehrspray” (spray do obrony przed zwierzętami), nie jest klasyfikowany jako b--ń w rozumieniu restrykcyjnej niemieckiej ustawy o broni (Waffengesetz).
Taki
W Niemczech możesz użyć gazu bez konsekwencji.
W Niemieckim prawie pies traktowany jest w niektórych przypadkach jak rzecz.
W Niemczech gaz pieprzowy, który jest wyraźnie oznaczony jako „Tierabwehrspray” (spray do obrony przed zwierzętami), nie jest klasyfikowany jako b--ń w rozumieniu restrykcyjnej niemieckiej ustawy o broni (Waffengesetz).
Taki
źródło: temp_file5836160630506770992
Pobierz

Poziomica ma służyć generalnie jako pomoc przy wykończeniu mieszkania
#przemysl #narzedzia #technika #allegro #kiciochpyta #poziomicelaserowe xD
Hilde 12 liniowa wyrwałem za 170zl na 11.11
źródło: comment_1608119712cuz7g7f7GSb1jQCSZ5c2vJ.jpg
PobierzLub Hilda właśnie: https://allegro.pl/oferta/4d-poziomica-laserowa-laser-samopoziomujacy-hilda-9972658833
Brałem to
https://allegro.pl/oferta/poziomica-laserowa-laser-samopoziomujacy-hilda-360-9904287666?fromVariant=9972658833
Za 170zl ...
Samo działanie jak dla mnie bez zarzutu.