Aktywne Wpisy

boroniowy +35
Szanowni Sebcelogowie,
Zastanawiam się jak potoczą się losy Sebastiana przez najbliższe lata. Jest on obecnie niewątpliwie swego rodzaju pupilkiem wykopków, a spora w tym zasługa śmierci Konona i Bonzo.
Potencjalne scenariusze:
1)
Zastanawiam się jak potoczą się losy Sebastiana przez najbliższe lata. Jest on obecnie niewątpliwie swego rodzaju pupilkiem wykopków, a spora w tym zasługa śmierci Konona i Bonzo.
Potencjalne scenariusze:
1)

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Cloud Hosting, za swoją funkcjonalność i niezawodność, został nagrodzony przez ekspertów portalu @PurePC_pl tytułem „Polecamy”.
„CloudHosting nazwa.pl to usługa na pewno godna rozważenia. Bardzo dużą zaletą jest prostota konfiguracji wszelkich elementów funkcjonalnych wchodzących w jej skład oraz to, czego na pierwszy rzut oka nie widać, czyli wydajna infrastruktura serwerowa”.
Otrzymane wyróżnienie to dowód na to, że jakość usług świadczonych przez nazwa.pl jest szeroko zauważana i doceniana w środowisku eksperckim. Dowiedz się więcej o nagrodzie przyznanej przez PurePC dla nazwa.pl w artykule: https://www.purepc.pl/cloud-hosting-od-nazwa-pl-test-interesujacej-uslugi-hostingowej
#nazwapl #hosting #cloud #serwery #cloudhosting #nagroda #wyroznienie
źródło: comment_1608112382bRhxkYno4n3Bkayk0ZrLvu.jpg
PobierzArtykuł powstał na zlecenie nazwa.pl
źródło: comment_1608112659u3m0bQ0XcI1GIcBPCtiro9.jpg
Pobierzźródło: comment_1608116838LlugIWn3YzFxs7H6kmr83x.jpg
PobierzNo to jest właśnie zdanie-klucz w waszych ukrytych kosztach. Żerujecie na kruczkach, bo formalnie wszystko się zgadza. Są w tym kraju hostingiernie stawiające sprawę jasno, nawet na mirko, tylko nie tak popularne. Nie ma powodu, żeby korzystać z waszych usług, bo nie są w żaden sposób optymalne kosztowo.
Wszystko się będzie zgadzać z powodów j.w., bo ja mówię o zupełnie czymś innym i wy wiecie o czym mówię, ale cóż innego możecie mi odpisać, więc brnięcie w temacie, w którym możecie się jakoś pokazać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to powinno chyba najlepiej poświadczyć o wszystkich ostrzeżeniach użytkowników w tym wątku.
@nazwapl: Przecież sami zamówiliście ten artykuł więc prawidłowa forma to "zamówione przez nas wyróżnienie to dowód na nic bo przecież za to płacimy". To wyróżnienie jest warte tyle ile program "Rzetelna Firma" - jak zapłacisz to dostaniesz. Naprawdę celowo tylko prowokujecie hejt na wykopie? Tutaj marketingowy bełkot i gwiazdki przyznane
@nazwapl_tk: No fakt wasze sponsorowane artykuły najcześciej można znaleść w internecie z polskich marek hostingowych. Wszystkie pisane jak z folderu reklamowego. Dla mnie osobiście są żenujące.
@synbozy777: Nie każdego należy mierzyć własną miarą.
@devones: W nazwa.pl inwestujemy w propagowanie wiedzy o marce, bo zależy nam na tym. Zauważ, że nikt w treści komentarzy nie podważa ani jednego słowa z artykułu, przedstawiając jakieś realne uwagi czy porównania, które przecież może przeprowadzić. Przedstawiamy