Aktywne Wpisy

GabrielOcello +356
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w

mickpl +561
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci

#rower #chwalesie
źródło: comment_1608110880vUDvtzqLmPTEXJYOjIE5rJ.jpg
PobierzU mnie kieszonka na bilon dość słabo wygląda po sześciu miesiącach. Ma dużo zagnieceń od trzymania w niej drobnych co mocno odejmuje uroku całości. Mimo wszystko jestem zadowolony z kompaktowych rozmiarów.
@czeki21: różowa sama pomagała mi go wybrać i powiedziała że ten jest najładniejszy z dostępnych na stronie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
https://imgur.com/a/gqOzlh3
@WuERA: ale pamiętaj, że za prom Karczew-Gassy tylko gotówką :) gotówkę warto mieć przy sobie awaryjnie, szczególnie jak się jeździ po jakichś małych wioskach, gdzie nie zawsze można płacić kartą. Raz też jechałem przed 5 rano gdzieś na trasę pociągiem i akurat mBank miał jakiś maintenance i też gotówka uratowała mi dupę.
@dybligliniaczek: Na tą okazję zawsze mam jakiś banknot za pleckami telefonu. Płatność kartą na takim zadupiu, kto to słyszał. Są jeszcze miejsca gdzie internet działa tylko przy sprzyjającym wietrze :D