Wpis z mikrobloga

@pieklodantego: tym się różnię od madek i ojczulków, że się nie wkurzam, ani mnie nie boli jak ktoś kotów nie lubi. Rozumiem to i dopóki nie robi im krzywdy, to jest ok, tak samo ja nie robię krzywdy żadnemu dziecku. Nie wiem o co się tak srasz, piszesz jakieś bzdury o magiku po 40 i oceniasz wulgarnie czyjeś życie bo ma "p----------o" kota XD weź się w łeb puknij, ja
  • Odpowiedz
@Sheppard28: jesli masz zamiar traktowac dziecko jako podajnik od wody to faktycznie nie ma to sensu. To niezalezne byty, jeno tymczasowo pod czyjas ochrona i opieka. Jak mam z toba rozmawiac o obnizaniu jakosci zycia jesli ty na dzieci patrzysz z perspektywy swojego nosa? Jesli czegos z zalozenia oczekujesz od bombelka bo "zainwestowales" to kup bitcoina zamiast i hajtnij sie z mloda rosjank, bedzie od podawania wody i bedzie taniej.
  • Odpowiedz
@barszczowo: no właśnie widzimy pod każdym takim wpisem jak bardzo dzieciatych nie triggeruje to, co myślimy o dzieciach xD Mamy prawo tak myśleć, tak samo jak Ty masz prawo myśleć inaczej, a poza tym to mikroblog @Zgrywajac_twardziela , więc może wrzucać co mu się żywnie podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: za dlugo misiu jestem na wypoku by byle obcy random mnie trigerowal ( ͡° ͜ʖ ͡°) zreszta ty nie piszesz nic trigerujacygo tylko medrkujesz w materii o ktorej nie masz przecie pojecia XD
@Sandrinia: pod kazdym wpisem to jest jeden moze dwa komentarze, twojemu koledze wystarczy zwrocic uwage i juz sie zatyka, takI to wprawiony w boju internetowy wojownik xd.
Wycisgnij glowe z
  • Odpowiedz
@barszczowo: no ale jak cię to nie obchodzi to po co tracić czas na komentowanie?XD nie rozumiem tego, jak coś mnie na mirko nie interesuje to skroluję dalej, jak mnie irytuje to daję na czarno i tyle XD
  • Odpowiedz
@barszczowo:

za dlugo misiu jestem na wypoku by byle obcy random mnie trigerowal ( ͡° ͜ʖ ͡°) zreszta ty nie piszesz nic trigerujacygo tylko medrkujesz w materii o ktorej nie masz przecie pojecia XD

A jednak się triggerujesz za każdym razem i się ciskasz tu wylewając z siebie jad, LEL xD
Pojęcie z
  • Odpowiedz