Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ciekawe co sie spodobalo mojej matce w moim ojcu, skoro to ona byla po studiach, z lepiej platna praca na wysokim stanowisku, a moj ojciec byl zwyklym robolem ze wsi? Wiec nie zgodze sie z takim stwierdzeniem, bo zaloze ze matki wszystkich przegrywow sa te bardziej ogarniete w stosunku do ojców
  • Odpowiedz
@DziewczynaChaos: dlaczego? przecież to takie męskie i macho, każda lubi, zresztą ty też nie napisałaś że by ci to przeszkadzało, przecież odrzuciłaś tylko punkt 5 i 6 ale 7 już spoko, c'nie?
  • Odpowiedz
@Mescuda: ja tam chyba wolę że ktoś mnie lubi za to co potrafię i co sobą prezentuje, osiągnąłem a nie dlatego bo fajnie byłoby mnie wyruchać. Ale co ja wiem, jestem facetem lubię być ceniony za to kim się stałem a nie za ladna buzię i dupcie.
  • Odpowiedz
@JimNH777: to jest filozofia z--------u do ktorego sprowadzono mezczyzn i jest powodem obecnej hipergamii. Ze kobieta nie kocha cie za bycie po prostu czlowiekiem, tylko za to ile z----------z. Jak malo z----------z to cie nie chce, a jak duzo i jestes dobrym niewolnikiem to ona chce ale to ze robisz z siebie niewolnika a nie za to ze jestes facetem czy czlowiekiem po prostu. Jak ja to czesto slysze ze
  • Odpowiedz