Wpis z mikrobloga

@smieszko_pierwszy: Wbrew całemu hype'owi na wytykanie błędów grze, w obecnym stanie to jest dobra ocena. Jak poprawią błędy (analogicznie do Wiedźmina 2 i 3) to wzrośnie na 8.5-9. Więcej niestety nie zasługują na ten moment, może coś tymi darmowymi DLCkami uzupełnią brakujące rzeczy.
  • Odpowiedz
@Viore: Jednak nie, zgodnie z wayback od wczoraj doszło: około 700 negatywnych, 200 mieszanych, 1300 pozytywnych. Więc walka trolli wciąż trwa...

@PwQt: 8,5-9? Jak dla mnie to za dużo... Jakby to nie była kategoria AAA to może mógłbym tyle dać, ale to jest gra tego typu. Na teraz max 6, jeśli naprawią nie tylko bugi, ale i słabo wykonane moduły to może bym był wstanie ocenić na 8.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Viore: no ja dlatego się bardziej skłaniam ku 8.5, zobaczymy następne kilka miesięcy co zrobią, mam wrażenie że przerosły ich trochę ambicje
  • Odpowiedz
Więcej niż rdr2

@Niemamrigczu: To mnie zaskoczyło, mimo też iż wiem, że start w wersji pecetowej RDR2 miała słaby. Cóż, widać jednak większość ludzi powystawiała oceny stosunkowo krótko po premierze (więc można powątpiewać, czy CP2077 znacząco skoczy ocena). Jeszcze bardziej zaskoczony jestem tym jak mało ocen ma RDR2 na PC. Ba, nawet łączną liczbę ocen na trzech platformach CP2077 ma większą niż RDR2. Ciekawe, czy to tylko efekt głośnego marketingu,
  • Odpowiedz