Egmont ostatnio rzucił coś, czego żaden fan Marvela nie powinien ominąć. "Pokolenia" nie dość, że trafią w gusta starych, komiksowych wyjadaczy, są również idealnym dziełem, aby postawić pierwsze kroki w świecie Marvela.
"Ja jestem oczarowany tym, co dostałem. Nie boję się stwierdzić, że to najlepszy komiks Marvela wydany w Polsce, jaki miałem okazję ostatnio czytać. Nawet pomimo braku spójności pod kątem prezentowanej jakości każdego z opowiadań. Odnoszę wrażenie, że właśnie tego było trzeba na naszym rynku wydawniczym. Czegoś luźniejszego, spokojniejszego, a jednocześnie pozwalającego wejść z marszu do cudownego uniwersum Marvela. Bierzcie koniecznie – idealny prezent na nadchodzące święta." - Kajetan
Zainteresowani? Zapraszamy do sprawdzenia pełnej recenzji!
"Ja jestem oczarowany tym, co dostałem. Nie boję się stwierdzić, że to najlepszy komiks Marvela wydany w Polsce, jaki miałem okazję ostatnio czytać. Nawet pomimo braku spójności pod kątem prezentowanej jakości każdego z opowiadań. Odnoszę wrażenie, że właśnie tego było trzeba na naszym rynku wydawniczym. Czegoś luźniejszego, spokojniejszego, a jednocześnie pozwalającego wejść z marszu do cudownego uniwersum Marvela. Bierzcie koniecznie – idealny prezent na nadchodzące święta." - Kajetan
Zainteresowani? Zapraszamy do sprawdzenia pełnej recenzji!
Marvel Pokolenia | Recenzja | Idealny komiks dla nowych fanów
#leniwapopkultura #marvel #komiks #komiksy #spiderman #popkultura #blog
Polecam również obserwować tag - #leniwapopkultura oraz #leniwypodcast
@Slodki_Kaczorek_i_jego_Gorgonzola @elf_pszeniczny @Richard0 @Clear @Farezowsky @MG78 @kolezka1 @pokey @mich_uj @Gaya_Deguchi @17witcher @KaTtrrA @weasel @SweetStud @Neye @jPaolo2 @Blabladoro @Ruski_Metanol @SweetStud @magnes125 @6acek @ZmOoReK @Katsukyun @Rostagma @ZmOoReK @olavolav @pomoc_pomocynka @srodaczwartek @Omatko_znowu @Chrystus @Braand @likyd @Argonix @Nixier