Aktywne Wpisy

KociTata +72
Powiem wam, że kocham życie i kocham je za nieprzewidywalność, ale kocham też siebie za konsekwencję oraz to, że się nie poddaje. W 2024 roku w wieku 27 lat powiedziałem sobie, że zdam maturę i pójdę na studia. Nie była to łatwa droga, bo jeżdżę ciężarówką i jestem tylko na weekendy w domu. Jeździłem na kurs maturalny w każdy weekend, gdzie wracałem o 21 do domu w piątek, a w sobotę trzeba

memforis 0
#kryptowaluty mam pytanie czysto z ciekawości. jak to jest, że dokładnie w zaznaczonym na zielono miejscu kupowałem all in SOL i akurat wtedy jeb^%? czy to jest zupełna losowość i czysty przypadek, czy to spowodowało jakieś tam likwidacje albo chwilowy wzrost kursu (raczej wątpię), po czym każdy widział nieco większe saldo i automaty zaczęły sprzedawać innym wpakowanym i tak runęło?
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
źródło: image
Pobierz

Reasumując: warto. Czerwony pingwin musi umrzeć II to kolejny dobry komiks dobrego twórcy. Długo na niego czekaliśmy (pierwsza część wyszła siedem lat temu), ale warto było. Nadal jednak przede wszystkim czekam na zapowiedziane przez Śledzińskiego Osiedla Swoboda III i wszystko, co wyjdzie przed nim, traktować będę jako przedsmak prawdziwej zabawy. Oby jednak wszystkie te przedsmaki były tak smakowite.
Recenzja komiksu Czerwony pingwin musi umrzeć, tom 2
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1607773720LEEekXni843x6yLehq44hd.jpg
Pobierz