Wpis z mikrobloga

1. Wchodzisz na szybkości do Lidla bo zabrakło kilka rzeczy do obiadu
2. Kompletujesz zakupy w 2 min
3. Stoisz w kasie
4. Twoja kolej
6. Stop #!$%@?! Nie jesteś seniorem
7. #!$%@?
8. Idziesz do samoobsługowej bo pusto
9. Nie odczytuje wagi towaru, interwencja obsługi
10. Nie może zatwierdzić błędu bo nie masz zmarszczek
11. Wtf? Przecież stoje tutaj sam.
12. Proszę pochodzić jeszcze 15 min po sklepie i wrócić
13. Serio?
14. Przykro mi ale starzy ludzie zgłaszają nas na policję nawet w takich sytuacjach

Tylko rząd totalnych cymbałów mógł wymyślić coś takiego żeby przebić się swoim jęzorem przez hemoroidy w dupach swojego elektoratu.
A starzy i tak zrobią później maraton po innych sklepach sapiąc innym w plecy w kolejce. PiS to partia miernot wybierana przez miernoty koniec kropka.

#bekazpisu #bekazprawakow #pis #polska
  • 31
Tylko rząd totalnych cymbałów mógł wymyślić coś takiego żeby przebić się swoim jęzorem przez hemoroidy w dupach swojego elektoratu.

A starzy i tak zrobią później maraton po innych sklepach sapiąc innym w plecy w kolejce. PiS to partia miernot wybierana przez miernoty koniec kropka.

@mnsp: Ależ oczywiście, po 12 jest o wiele większy szturm ludzi ponieważ nie mogli przyjść z rana ¯\_(ツ)_/¯
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@mnsp: 11:55 stoje jako 5 w kolejce w takim mini pasazu do piekarni w netto. Wychodzi kobieta i kaze mi wyjsc i czekac do 12, mówię jej ze przeciez 5 min zostalo i bedzie 12 akurat jak te osoby przede mna wybiora co chca kupic. Nie ma zmiluj, musialem wyjsc i 5 min czekac. Zeby bylo smieszniej kobieta przede mna akurat robila zakupy i wyszlo na moje ¯\_(ツ)_/¯
@slepauliczka: może w biedrze czy innych supermarketach jest inaczej, ale w mniejszych sklepach wypraszają od razu. Raz poszłam do biedronki i zorientowałam się, że są te durne godziny i się wróciłam praktycznie spod drzwi. Nawet nie próbowałam wchodzić, nauczona doświadczeniem z innych sklepów. W sumie to trochę wredne, że nic nie mówią jak wejdziesz, dopiero przy kasie.
@Anonima: Bo seniorzy mają pakiet all inclusive - mogą robić zakupy kiedy chcą, a w godzinach 10-12 mają wyłączność nie wiadomo po co
@nocnica: @mnsp: @PanProgramista:

ja tylko przypominam wam (i wszystkim, którzy to przy okazji przeczytają) jak wyglądają przepisy dotyczące godzin dla seniorów w rzeczywistości prawnej. podkreślam - w rzeczywistości PRAWNEJ. nie w wysrywach jakby sobie niektórzy chcieli, nie tak jak pisze większość gównoportali, bo piszą tam bzdury typu "zakaz wstępu do sklepu w godzinach dla seniorów" xD

1. Nie istnieje jakikolwiek nakaz lub zakaz dotyczący przebywania w obiekcie handlowym –
@mnsp: Mało teraz wychodzę z domu, tyle co na wizyty do lekarza, więc po jednej takiej wizycie przed 11 nie myśląc weszłam do biedronki po jogurt. Idę do lodówek, wyciągam ten jeden jogurt i zmierzam do kasy, gdzie nikogo nie było i zostałam wyproszona. Moja wina, bo nawet mi do głowy nie przyszło że te godziny jeszcze obowiązują ale bez przesady.
@noname: No dokładnie, jakoś przyjąłem że w kasie mi odmówiono bo sami trzęsą pewnie portami. Ale w samoobsługowej to jest jakaś abstrakcja. A wisienką na torcie była propozycja chodzenia po sklepie przez kolejne 15 minut pomiedzy emerytami tak aby wybiła magiczna godzina 12. Idiotyzm
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mnsp: to jeszcze #!$%@? nic. Podjechalem do Rossmanna po swoje ZAPŁACONE zamówienie a pani do mnie że sa godziny dla seniorów i mam #!$%@?ć XD
Tymczasem Żabka sama oferuje zakupy przez aplikacje aby obejść ten idiotyzm...
@mnsp: Z drugiej strony. Lidl puszcza reklame jak martwi się o seniorów po czym leci reklama ze w niedziele handlową nie obowiązują godziny dla seniorów. Skoro tak się o nich martwią to powinni wprowadzić jakieś nadprogramowe godziny.