Aktywne Wpisy
Pomocy nie wiem co robić a problem jest tak absurdalny, że nawet nie wiem gdzie szukać pomocy. Mój 22 letni brat z mózgiem wielkości ziarnka ryżu potrafi leżeć w wannie kilka godzin. Często chodzi na imprezy i potrafi w nocy wrócić nalać wody do wanny i leżeć w niej nawet się nie umyje i często zasypia. Ja z mamą pukamy do drzwi i go budzimy a on i tak ma to gdzieś.
Socyn +2
Chciałbym podzielić się z Wami swoją historią i zaskakującym odkryciem. Odkryłem, że odnajduję szczęście w mefedronie. Wiem, że wielu z Was może być zdziwionych tym, co mówię, ale pozwólcie mi wyjaśnić.
Od wielu lat miałem problemy z depresją i nie mogłem znaleźć sposobu, aby poczuć się lepiej. Próbowałem różnych terapii i leków, ale bezskutecznie. Dopiero wtedy, gdy spróbowałem mefedronu, poczułem się szczęśliwy po raz pierwszy od bardzo dawna.
Nie twierdzę, że mefedron
Od wielu lat miałem problemy z depresją i nie mogłem znaleźć sposobu, aby poczuć się lepiej. Próbowałem różnych terapii i leków, ale bezskutecznie. Dopiero wtedy, gdy spróbowałem mefedronu, poczułem się szczęśliwy po raz pierwszy od bardzo dawna.
Nie twierdzę, że mefedron
2. Kompletujesz zakupy w 2 min
3. Stoisz w kasie
4. Twoja kolej
6. Stop #!$%@?! Nie jesteś seniorem
7. #!$%@?
8. Idziesz do samoobsługowej bo pusto
9. Nie odczytuje wagi towaru, interwencja obsługi
10. Nie może zatwierdzić błędu bo nie masz zmarszczek
11. Wtf? Przecież stoje tutaj sam.
12. Proszę pochodzić jeszcze 15 min po sklepie i wrócić
13. Serio?
14. Przykro mi ale starzy ludzie zgłaszają nas na policję nawet w takich sytuacjach
Tylko rząd totalnych cymbałów mógł wymyślić coś takiego żeby przebić się swoim jęzorem przez hemoroidy w dupach swojego elektoratu.
A starzy i tak zrobią później maraton po innych sklepach sapiąc innym w plecy w kolejce. PiS to partia miernot wybierana przez miernoty koniec kropka.
#bekazpisu #bekazprawakow #pis #polska
@mnsp: Ależ oczywiście, po 12 jest o wiele większy szturm ludzi ponieważ nie mogli przyjść z rana ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
No ja #!$%@?
Komentarz usunięty przez moderatora
ja tylko przypominam wam (i wszystkim, którzy to przy okazji przeczytają) jak wyglądają przepisy dotyczące godzin dla seniorów w rzeczywistości prawnej. podkreślam - w rzeczywistości PRAWNEJ. nie w wysrywach jakby sobie niektórzy chcieli, nie tak jak pisze większość gównoportali, bo piszą tam bzdury typu "zakaz wstępu do sklepu w godzinach dla seniorów" xD
1. Nie istnieje jakikolwiek nakaz lub zakaz dotyczący przebywania w obiekcie handlowym –
Tymczasem Żabka sama oferuje zakupy przez aplikacje aby obejść ten idiotyzm...
@nocnica: widać te 2 minuty to jednak 2 godziny były XD