Wpis z mikrobloga

Chciałbym podzielić się z Wami swoją historią i zaskakującym odkryciem. Odkryłem, że odnajduję szczęście w mefedronie. Wiem, że wielu z Was może być zdziwionych tym, co mówię, ale pozwólcie mi wyjaśnić.

Od wielu lat miałem problemy z depresją i nie mogłem znaleźć sposobu, aby poczuć się lepiej. Próbowałem różnych terapii i leków, ale bezskutecznie. Dopiero wtedy, gdy spróbowałem m-------u, poczułem się szczęśliwy po raz pierwszy od bardzo dawna.

Nie twierdzę, że m------n to idealne rozwiązanie dla każdego, ale dla mnie to działa. Zaczęło się od jednej próby, ale z czasem stało się to dla mnie czymś więcej. Teraz, kiedy używam m-------u, czuję się zrelaksowany, szczęśliwy i wolny od depresji.

Oczywiście, jestem świadomy ryzyka, jakie niesie ze sobą używanie narkotyków, i staram się używać go w sposób odpowiedzialny. Czy to jest właściwe rozwiązanie dla każdego? Oczywiście, że nie. Ale dla mnie to działa i pozwala mi cieszyć się życiem, czego wcześniej nie mogłem zrobić.
#n-------i #narkotykizawszespoko #krysztalyczasu
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Socyn: wolę wziąć sobie dobrej jakości m------n niż pić szkodliwe i trujące alkohole. Przynajmniej po mefedronie nie czuję kaca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Socyn: bardzo krótkowzroczne myślenie... Zrujnujesz sobie całkiem życie tym gównem.. ty nie wyleczysz depresji a ją poglebisz (to to samo co zapijanie alko ale meta szybciej i mocni j uzależnia psychicznie)... Z czasem nie będziesz mógł bez tego funkcjonować na codzień, bedziesz zwiększał dawke lub brał częściej (kazdy pitoli ze nad tym bedzie panował, nie da się i sie o tym przekonasz). Mam 3 dobrych kumpli którzy to biorą od
  • Odpowiedz
@Socyn: zdarzyło się czasami przeżyć kryształową noc z kilkoma znajomymi z bardzo różnych środowisk i niezależnie od doświadczenia z innymi narkotykami nikt nie odmawiał kolejnego szczura. Zjesz tego tyle, ile masz. Często kolega jeszcze wydzwaniał po północy po kolejny worek xD. Totalna odcina poczucia konsekwencji działań. Nawet k--s i feta tak nie wchodziły na łeb.

Nikomu nie bronię od czasu do czasu z-----ć w trąbę, ale najlepiej nie ogarniać tego
  • Odpowiedz
Teraz, kiedy używam m-------u, czuję się zrelaksowany, szczęśliwy i wolny od depresji.

@Socyn: Używasz środków psychoaktywnych do regulowania własnych emocji. Inaczej rzecz mówiąc, jesteś uzależniony od m-------u.
  • Odpowiedz
Ehh, jak proponuje się przegrywom spokojne odejście na własnych warunkach to "HURR DURR TO NIE JEST ROZWIĄZANIE", ale jakiś promuje narkotykowanie się i jest gites.

Zamiast m-------u przybij sobie krokodil w szyje.
  • Odpowiedz