Wpis z mikrobloga

@max1983: słuchaj wyjasnijmy jedną rzecz, ja sie jedynie #!$%@? do filmiku który wrzuciłeś, bo nie pokazuje on gry w jaką zagrają ludzie gdy już pobiorą najnowszego pacza, a to że gra po paczu nadal odbiega od tego co ludzie oczekiwali to już inna sprawa.

Gra po łatkach nie zachwyca i można taką wersję krytykować, ale to co pokazałeś na filmie to zwykła manipulacja
@max1983 w sumie to śmiesznie, bo tak jak ktoś wyżej napisał, kiedyś był płacz, bo ma się za słaby sprzęt, a teraz płacz, bo nowa gra nie działa idealnie na 7-letniej konsoli. ¯\(ツ)
kolejna gra zwalona przez konsole. Powinni konsol zabronic, a konsolowca pokazac pc

@cin123654: pamiętasz diablo? Klasyk. Diablo 2? Do tej pory gram, spędziłem przy tym dosłownie tysiące godzin i w PvP jestem pewnie top 25 świata.

Diablo 3 zrujnowane przez konsole, zbyt proste by konsolowcy na swoich CRT nie musieli czytać tekstu. A to była druga platforma.

Diablo 4 jest robione wprost na konsole, jednocześnie z PC ( ͡° ʖ
@max1983: A moze wydanie tej gry na starsze konsole to ukłon dla graczy których nie stać na zmianę jakos mozna bylo kiedys przejść obliviona na 20 klatkach. Sam przechodziłem wiedźmina 2 na ledwo 25 klatkach a metro mialo z 15 i przyszedłem i nie robiłem chlip chlip to wina deweloperów tylko mam za slaby sprzęt za pare lat wroce i ogram to raz jeszcze na full ale jal widzę polaki zawsze
@Zielony_Ogr: XDDD

To ma być lepsze? Fps na poziomie chyba 20. Do tego brak innych uczestników ruchu drogowego, brak pieszych, jak uderzył w ścianę to zero kolizji.

I zanim zacznie się lament „TO PS4 TYLE LAT MA CZEGO WYMAGASZ”. RDR2 czy GTA V wyglada i działa o wiele lepiej. Mogli nie wpuszczać gry na konsole skoro tak #!$%@? wyglada