Wpis z mikrobloga

@Loloman: To jest wytłumaczenie na miarę złodzieja. Możesz kupić na steam i zwrócić grę do 2 godzin (gry) jak Ci się nie podoba. I co teraz? :) szach mat złodzieju
  • Odpowiedz
@Loloman: auto też zabierasz z salonu albo telefon ze sklepu? Czy sobie go sprawdzasz u sprzedawcy lub umawiasz się na jazdę próbną?

Fakt, że gra jest wirtualna kopią bitów, a nie fizycznym obiektem niczego nie zmienia i najwyższy czas to zrozumieć, a nie okłamywać siebie samego w celu uspokojenia sumienia xD
  • Odpowiedz
@strean:
Powtórzę też - gry robią tak by przez pierwsze 2 godziny były fajne - ja często z tworzenia postaci w RPG nie wychodzę wcześniej niż po 2h. To jak mam grę przetestować?
  • Odpowiedz
Jak ja kisnę z tych pajacyków, co wyzywają ludzi od złodziei, że hurrdurr pobieranie to zło - a wszyscy płaczą jak zaiks chce wprowadzić podatek od artystów itd bo co to za artyści :DD
Dzieci nie pamiętają jak się ssało z emule albo kaazy na potęgę, filmy szły z torrentów tak, że korki wywalało. No ale co ja tam wiem, jak połowa z Was dostaje te pieniążki na te Wasze gry od
  • Odpowiedz
@Vitass: Nie mam tyle czasu by grać w marne gry. Kiedyś kupowałem i się przejechałem kilka razy i podziękuje. Jak kupuję g---o to wyrzucam i nie wracam do tego. Dlatego przestałem kupować tanie rzeczy, oraz gry przed sprawdzeniem i nie płacę za c-----o wykonane usługi i tyle.
  • Odpowiedz
@powaznyczlowiek: A czemu nie? Nie jedna gra AAA taka była dla mnie.
Pograłem w GTA IV kilka godzin i g---o jakich mało, kiedy byłem fanem poprzednich wersji. Gry nie kupiłem, nigdy nie przeszedłem.
  • Odpowiedz
@Loloman: nie bądź śmieszny - ta teoria to jakiś twój wymysł na potrzeby tej dyskusji żeby się usprawiedliwić. Jak nie wierzysz w Steama to masz twitcha i setki ludzi, którzy streamuja setki godzin gameplayu non stop i możesz się przekonać na własne oczy, a w ciągu dwóch pierwszych godzin tylko zobaczyć czy twój sprzęt daje radę

Złodziej zawsze będzie krzyczał, że nie jest złodziejem - na tym zakończę tę dyskusję,
  • Odpowiedz
@powaznyczlowiek: Ale jaka teoria? Znasz definicję teorii?
Ja mówię o swojej praktyce :D
Weź się już nie ośmieszaj. Nie znasz ani definicji, ani nie rozumiesz co się do Ciebie pisze. Rzucasz słówkami bez zrozumienia. Więc moesz sobie pisać co chcesz bo nie zmienia to rzeczywistości, faktów i całej reszty której opisałem. Brakuje Ci jakichkolwiek argumentów a jedyny "na steam masz 2h" obaliłem w 2 sekundy czemu dla mnie to równie
  • Odpowiedz
@Larsberg: Jak widze takie posty, to przypomina mi sie mój nauczyciel informatyki z lieceum ktory do mnie dzwonił z tekstami "Sprawdz mi prosze czy Nowa Fifa jest juz na torrentach, bo bez sensu zebym płacił 200 zł za gre" xD hatfu na takie cebulactwo
  • Odpowiedz
@powaznyczlowiek: Jeszcze co do Twitcha - faktycznie to MOGŁOBy się sprawdzić. Ale nie mam czasu ani chęci oglądać jak ktoś gra, to nie to samo i zresztą jest taką samą kradzieżą jak piracenie :D Ktoś patrzy na fabułę, grę, wszystko bez kupienia jej!!111oneoneone. Jak tak można. Dla mnie oglądanie jak ktoś gra czy "piracenie" niczym się nie różni.
  • Odpowiedz