Aktywne Wpisy

francuskie +53
Paliwo 3x taniej niż w Polsce, na każdym przejściu dla pieszych liczniki czasu albo smutna buźka, jeśli nie można przechodzić. Gdzie tak fajnie? To Kazachstan, który odwiedziliśmy kilka dni temu w ramach kolejnej wyprawy.
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
źródło: kaza
Pobierz
kutmen2 +72
Pierwszy raz w życiu tankowałem ON po 9.06zł. Dziękuję panu premierowi, ministrom i wszystkim, którzy mają na to wpływ. Brat jest w delegacji u pepiczków i tankuje ponad złotówkę taniej. Uśmiecham się i robię swoje.

Takie coś słychać z mojej #ps5, obstawiam że to cewki (różne głośności w zależności co dzieje się na ekranie). Jak myślicie, odsyłać teraz czy mogę poczekać i odesłać po nowym roku?
Ja na Twoim miejscu nie robiłbym póki co nic. Odeślij jak będą normalnie dostępne w sklepach i na magazynach - wtedy będziesz miał pewność, że wydadzą Ci nową w miarę szybko. Ogólnie to ludzie są mocno przewrażliwieni na temat tych cewek i innych odgłosów i myślą, że spowoduje to, że im konsola wybuchnie czy coś. Po to gwarancja trwa 12-24 miesiące, żebyś mógł
Jak nagrywam filmik to bardziej cykanie zegarków w pokoju słuchać nic cewki( ͡º ͜ʖ͡º)
Moją i
@zyn7ex: Mozliwe tez ze jakis kawalek kabla czy naklejki o wiatraczek ociera, bo brzmi dosc mechanicznie ten dzwiek.
@Matt3rs:
Ja mam nadzieję ze jak będą jakieś bardziej wymagające gry wychodzić to te cewki nie staną sie głośniejsze. Jak zostanie jak jest to nawet nie bede jej nigdy odsyłał, jak będzie głośniej to mam rok czasu na reklamację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gaelwyn: Ja tam wielkim znawcą
@Ryszardzislaw: Albo jeszcze lepiej, do UPSa, przynajmniej ci sie nie zbrickuje jak wylacza prad podczas aktualizacji systemu
Ja sam UPSa nie posiadam, z tego względu, że realnie musiałbym kupić dwa żeby jednym mieć podłączony router (jeden pokój) do braku przerw w dostawach internetu; a drugim telewizor, konsolę i komputer (drugi pokój). A 600zł to jednak nie jest już