Aktywne Wpisy
open_or_die +2294
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +867
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
@Slover: to owsianka jest jakimś fenomenem? Surowe mięso zwierzęta to jedzą.
@cosset: Nic obrzydliwego, obrzydliwe to są podroby np. flaki, ozory, jądra, mózgi i wątroby a nie siekany czy mielony kawałek wołowiny z żółtkiem, carpaccio spróbuj, moim zdaniem lepsze na początek niż tatar, dodatki np. parmezan(gran padano też ujdzie), oliwa, kapary i rukola.
Komentarz usunięty przez autora
Nieraz robiąc coś z wołowiny spróbuję czy dobra, ale żeby zjeść taką porcję to kurła nie, no nie, to jest po prostu niedobre xD
@Moon_Dancer: surowie mięso nieróżniące się smakiem od gryzienia prosto z truchła. Wielkie mi luksusowe smaki XD
@Trismagist:
Pudło chłopcze. Niederschlesien Bunzlau ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MatexN:
No a mi nie posmakowało. Co ja kurła strzyga jakaś?
@Moon_Dancer:
Tak tak tak. Żyj swoimi urojeniami. Na pewno daleko znajdziesz.
@ksaler:
Owszem kurła. Ja nie z tych co oceniają bez kontaktu.
@PDCCH:
Nie piję czystej.
@ami1410:
A no owszem, rzecz gustu. Jednak pozostanę
Z cebulą.
Będę rzigol |૦ઁ෴૦ઁ|
Komentarz usunięty przez moderatora
@RandomowyMetal: Idea zjedzenia posiłku jest niesamowicie skomplikowana.
@Trismagist: To tak, bo przecież surowe mięso z surowym jajem to takie wykwintne danie jest w porównaniu do kartofli ze skwarkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)