Wpis z mikrobloga

Perspektywa zjedzenia surowego mięsa mnie obrzydza a też słyszałam same dobre opinie od osób, które jadły


@cosset: Nic obrzydliwego, obrzydliwe to są podroby np. flaki, ozory, jądra, mózgi i wątroby a nie siekany czy mielony kawałek wołowiny z żółtkiem, carpaccio spróbuj, moim zdaniem lepsze na początek niż tatar, dodatki np. parmezan(gran padano też ujdzie), oliwa, kapary i rukola.
Sorry Batory panie i panowie, cytowania nie będzie.

@Trismagist:

Pudło chłopcze. Niederschlesien Bunzlau ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@MatexN:

No a mi nie posmakowało. Co ja kurła strzyga jakaś?

@Moon_Dancer:

Tak tak tak. Żyj swoimi urojeniami. Na pewno daleko znajdziesz.

@ksaler:

Owszem kurła. Ja nie z tych co oceniają bez kontaktu.

@PDCCH:

Nie piję czystej.

@ami1410:

A no owszem, rzecz gustu. Jednak pozostanę
Ja wiem że na tym Podlasiu to tylko kartofle ze skwarkami ale można i czegoś innego spróbować.


@Trismagist: To tak, bo przecież surowe mięso z surowym jajem to takie wykwintne danie jest w porównaniu do kartofli ze skwarkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)