Wpis z mikrobloga

@Moon_Dancer: Nie jestem jakimś smakoszem jak ci kombinatorzy w Masterchefie czy inny Okrasa bo często jem np. kaszę ze skwarkami, zalewajkę czy kartofle z koperkiem i zsiadłym mlekiem no ale dobrym tatarem to nie pogardzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ketiow: Wiem że to nie to samo, ale spróbuj z buroka zrobić, też podobno dobry.

@kubelek_klasik: Ścierwo nie ścierwo, dobra wołowina niestety w cenie. Nie liczyć
@cosset: Ważne żeby było świeża wołowina, nie kupuj tylko tego tatara gotowego już w sklepie w takich batonach albo opakowaniach płaskich - lepiej kupić kawałek świeżej polędwicy wołowej czy ligawy i samemu zrobić, bo w tych sklepowych to jest tona dodatków E i dziwna konstystencja, taka jakby wikol jadł. Na początek nie musisz dodawać też surowego żółtka, chociaż wiem że niektórzy nigdy nie dają.