Wpis z mikrobloga

@RandomowyMetal: Też tak mówiłem ale kumpel powiedział, że jak mi nie smakuje to stawia mi 4 paka xD Więc mówię dobra wezmę trochę najwyżej wypluje ale zasmakowało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@Slover: Ja też jakoś nie mogę się przekonać do spróbowania tego. Perspektywa zjedzenia surowego mięsa mnie obrzydza a też słyszałam same dobre opinie od osób, które jadły
  • Odpowiedz
@Moon_Dancer: Nie jestem jakimś smakoszem jak ci kombinatorzy w Masterchefie czy inny Okrasa bo często jem np. kaszę ze skwarkami, zalewajkę czy kartofle z koperkiem i zsiadłym mlekiem no ale dobrym tatarem to nie pogardzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ketiow: Wiem że to nie to samo, ale spróbuj z buroka zrobić, też podobno dobry.

@kubelek_klasik: Ścierwo nie ścierwo, dobra wołowina niestety w
  • Odpowiedz
@cosset: Ważne żeby było świeża wołowina, nie kupuj tylko tego tatara gotowego już w sklepie w takich batonach albo opakowaniach płaskich - lepiej kupić kawałek świeżej polędwicy wołowej czy ligawy i samemu zrobić, bo w tych sklepowych to jest tona dodatków E i dziwna konstystencja, taka jakby wikol jadł. Na początek nie musisz dodawać też surowego żółtka, chociaż wiem że niektórzy nigdy nie dają.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@MarianoaItaliano: myślałam bardziej o zjedzeniu go w restauracji jak już otworzą. Nie chcę się podejmować robienia czegoś co nawet nie wiem jak powinno smakować :) dzięki za rady!
  • Odpowiedz