Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +451
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
lifapek +131
Kumpel ma 3 dzieci z poprzedniego małżeństwa. Jest w związku od dobrych kilku lat z laską która z poprzedniego małżeństwa ma 1 dziecko. Ona jest urzędniczka publiczną. On ma firmę i dodatkowa robotę która jest również jego pasją. Mieszkają w jego domu jednorodzinnym tuż pod miastem. Chłop zarabia kilka razy więcej niż ona.
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z

tutaj ogloszenie
#bmw #e92 #januszebiznesu #samochody #kupautozmikro #otomoto #motoryzacja
źródło: comment_1607376929FnWKrqxy0Qy6577dg3h8f3.jpg
PobierzPrzód sklejany z 3 beemek pewnie niczym LEGO Technics a handlarz pisze bezwypadkowy
źródło: comment_1607378312r6Ahl7w7cuX88cIWCuL56A.jpg
Pobierz@Deno: Ale Lego Technics to Ty szanuj proszę!
źródło: comment_1607382931xlKcqfQqY4qD0SYEUKfQYk.jpg
PobierzOglądałem w 2016 roku chyba z 8 e92, z czego jedną byłem oglądać w Pradze ( ;( _)
Nic nie nadawało się do zakupu, a budżet jak na 2 litrowego diesla był
I nie miałbym z tym problemu, gdyby nie to że opisy miały jako 100% bezwypadek, z cenami bardzo wysokimi. Ale no dalej mi się to auto podoba, bardziej nawet niż seria 4.
Btw co ciekawe, jeszcze pół roku temu widziałem na otomoto te same egzemplarze które były też w 2018 roku xD
320i / 325i to dużó pali a nie jedzie
320d po lifcie spoko
Sens to auto ma z 320d ( jak ktoś chce małego spalania i względnej dynamiki)
330d