Wpis z mikrobloga

Korona już mi tak mózg sprała, że jak widzę w serialach czy filmach tłum ludzi w jakieś zamkniętej przestrzeni typu centrum handlowe, to mój mózg się wiesza i pyta: jak oni tak k---a bez masek. XD

#koronawirus #zalesie
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LewaRenkaBoga: @mam-super-dziewczyne: Jeszcze w październiku byłem w klubie (nie wiem jak on się uchował) i żyje, przynajmniej można było ostatni raz potańczyć bo jakoś tydzień później zamknęli bary i restauracje. W beerponga też grałem niedawno ze znajomymi. Do końca życia chcecie tak żyć jak w piwnicy?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ElLama: to samo, zastanawiam się czy na filmach z aktualnych czasów ludzie będą popylać w maseczkach i jak się je będzie oglądać np za 20 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KontrproduktywnyAnalityk: serio? Sam jakoś nie specjalnie się obawiam nowej choroby, ale nie wszedłbym nigdy w tłum ludzi chorych na grypę czy przeziębionych. Po jaki c--j w ogóle? Żeby samemu zaraz się położyć do łóżka? XD
  • Odpowiedz
@ElLama: normalka, człowiek szybko się przyzwyczaja do nowej "normalności", to mechanizm przystosowawczy. Po pandemii niektórzy ludzie będą nosić maski lub zasłaniać usta i nos z przyzwyczajenia, mimo że nie będzie takiego obowiązku. W Japonii gdy ktoś był chory to już wiele lat temu publicznie nosił maseczkę.
  • Odpowiedz